Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno kreću Nedjeljom u 2 i Pola ure kulture
Nove emisije na HTV-u: "Rizi-bizi", "Paralele", "Index", "Volim nogomet"

Konačno kreću "Nedjeljom u 2" i "Pola ure kulture"

Današnji "Iza ekrana" (voditeljice Melite Hrengek) konačno je predstavio još novih i starih emisija u "jesenskoj shemi" koje uskoro startaju, dok će one listopadne sukcesivno najavljivati u narednim emisijama.

Sljedeći četvrtak, na HTV 2 od 18.35 kreće nova emisija o školstvu "Index" urednice i voditeljice Sunčice Findak. U njoj učenici i učitelji otvoreno progovaraju o neugodnim trenucima u školi kroz koju su prošli, u psihičkom i fizičkom smislu, a pravobraniteljicu za djecu Milu Jelavić snimili su u rješavanju konkretnog problema i pitali koliko njezinu funkciju shvaćaju ozbiljno.

Vjerojatno će emisiju dopuniti najnovijim slučajevima hapšenja na sveučilištima svih uključenih u kupovinu ispita, upisa i davanja diploma.

Isti dan na istom programu, ali od 20 sati kreće nova vanjskopolitička emisija "Paralele" Morane Kasapović i Gorana Rotima.

Nova showbiz emisija "Rizi-bizi" starta ovu nedjelju, pola sata prije ponoći, a trajat će 50 minuta.

U prvoj emisiji nove sezone "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković ugošćava naše  zlatne paraolimpijce - Antonija Balek, Darko Kralj i Branimir Budetić! Još jednu emisiju nikako ne bi trebalo propustiti, također na HTV 1 u nedjelju, od 18.20 kreće dokumentarni film o Ivani Brlić - Mažuranić "U potrazi za Ivanom".

Od ponedjeljka, na HTV 1 u 18.35 kreće nova, domaća telenovela "Sve će biti dobro", a nova "Latinica" ima za temu "Terorizam pod okriljem države".

U čevrtak "Dossier.hr" uređuje i vodi Petar Štefanić, a od 21.50 konačno kreće nova sezona "Pola ure kulture"! Nadajmo se da će skoro i "Drugi format"!

U još jednom predstavljanju HTV dopisništava vidjeli smo kako se snalaze u Gospiću, a dosta minuta zauzelo je i predstavljanje ovonedjeljnog nogometnog programa "Volim nogomet", koji kreće u 16 sati, a pratit će se simultano sve utakmice naše lige.

Vidjeli smo i par odgovora na pitanja koja je zaprimila služba gledatelja HTV-a: 10. listopada mogla bi krenuti repriza kultne serije "Dosje X", u terminu od ponedjeljka do petka. Gledatelji su se žalili i na seriju "24" koja je krenula u izaponoćnom terminu, što je prekasno i za zaposlene kao i za učenike!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala