Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Leonardo DiCaprio kao kralj svijeta
Stigao je drugi službeni trailer za biografsku kriminalističku dramu "Vuk s Wall Streeta" koji u kina stiže na Božić

Leonardo DiCaprio kao kralj svijeta

Nakon malo više od četiri mjeseca stigao je drugi trailer za kriminalističku dramu Vuk s Wall Streeta u kojem je glavnu ulogu ostvario odlični Leonardo DiCaprio.

Novi film redatelja Martina Scorsesea temelji se na biografiji Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio) o njegovom brzom usponu do bogatog brokera i života na visokoj nozi te još bržem padu zbog kriminala, korupcije i drugih malverzacija.

U novom traileru imamo prilike vidjeti i malo više Jonaha Hilla (Donnie Azoff) koji je pozitivno iznenadio svojom glumom te koji, koliko je suditi prema traileru, dobro funkcionira s DiCaprijem na velikom ekranu.

Nevjerojatno je i kako je DiCaprio odlučio u istoj godini glumiti u dva velika i zahtjevna filma (Gatsby i Vuk), no koliko vidimo u traileru riječ je o dva vrlo različita pristupa ulogama što samo dodatno potvrđuje njegovu veličinu. Mnogi se slažu i da mu je ovim filmom sigurna još jedna nominacija za Oscara, a film izlazi 'taman' na vrijeme da bude nominiran.

Priča se i da je snimljeno više od 4 sata materijala pa će biti zanimljivo vidjeti kako će Scorsese na kraju sve upakirati u konačni proizvod, što znači i da nas čekaju mnogi dodatni materijali. Osim navedenog dvojca u filmu nas čekaju i Matthew McConaughey, Jon Favreau, Jean Dujardin, Spike Jonze te Margot Robbie.

Vuk s Wall Streeta u kina dolazi na sam Božić dok će kod nas s prikazivanjem početi dan kasnije, 26.12.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    1 0
    karter karter @ 30.10.2013. 11:56

    Pa sigurno bi bilo zasluženo da ga osvoji, ajmo reći neki kumulativni oscar za odlične uloge prošlih godina. potencijalno i ove, ali ove godine će to ići vrlo teško već sad se procjenjuje da će se oscar gotovo sigurno dijeliti između ejiofora (12 years a slave), redforda (all is lost) i mcconaugheya, hanks će vrlo teško doći do njega a dicaprio će trebati biti briljantan da uopće uđe u ovo društvo.

  • #2
    2 0
    SilkyCoco silkycoco @ 30.10.2013. 11:22

    McConaughey mi je odličan u traileru. DiCaprio standard, izvrstan uvijek i svuda, a što se Oskara tiče pa znamo da nije nužno mjerilo kvalitete... ali bilo bi lijepo da ga dobije. :)

  • #1
    3 0
    franorobert franorobert @ 30.10.2013. 11:01

    ajmo više oskarić za lea!!

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala