Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Simpatični Khumba od večeras u kinima traži svoje pruge!
Možda je rođen samo s pola pruga, ali ova avantura pokazat će da je KHUMBA zebra i pol!

Simpatični "Khumba" od večeras u kinima traži svoje pruge!

Foto: Blitz

Kad ga praznovjerno krdo okrivi za nenadanu sušu koja je pogodila njihovo stanište, Khumba se udružuje s gnuom i nojem u potrazi za legendarnim pojilištem gdje su prve zebre zaradile svoje pruge. Na tom će izazovnom putovanju preko pustinje Velikog Karooa upoznati hrpu šašavih likova i sresti se licem u lice s tiranskim leopardom!

KHUMBA je priča o odrastanju u čijem je središtu mlada zebra u potrazi za svojim prugama, tj. prihvaćanjem od strane krda, no njegov je put zapravo onaj ka prihvaćanju samoga sebe.

Koliko pruga trebaš imati da budeš zebra?“ To je pitanje koje muči Khumbu. On želi sve pruge, želi se promijeniti, no zapravo bi trebao prihvatiti svoju različitost. Upravo ga ona čini posebnim i izdvaja od drugih. Stoga je Khumba univerzalna priča s kojom se možemo poistovjetiti svi. Tko se barem jednom nije osjećao neugodno u vlastitoj koži? I tko nije barem jednom pomislio da bi sve bilo bolje i lakše da smo drugačiji? No zapravo, tek kada spoznamo da je upravo ta različitost ono što nas je oblikovalo na pozitivan način bit ćemo istinski sretni i moći ćemo pomoći i drugima oko sebe.

Redatelj Anthony Silverstin rekao je da mu je bio cilj stvoriti animirani film koji djecu ohrabruje da ne budu samo tolerantna prema različitostima, već da ih slave: bilo da se radi o rasi, vjeri, kulturi, klasi ili spolnoj orijentaciji.

Osim dobre priče, crtić Khumba nudi nam i vjerno prenesene magične ljepote Južne Afrike. Brojni detalji su iz stvarnog svijeta, inspirirani životinjama, ljudima ili pričama iz jedinstvenog podneblja Velikog Karooa kojim se kreće mala zebra.

Pridružite se KHUMBI i vi u multipleksima CineStar i ostalim kinima od večeras, 31. listopada!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala