Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Charlie Brown i Snoopy stižu na velika platna
"Peanuts" će producirat Paul Feig poznat po komedijama “Bridesmaids” i “The Heat”

Charlie Brown i Snoopy stižu na velika platna

Foto: Faceboook

Animirani film “Peanuts” kao adaptacija popularnog, ikoničkog stripa Charlesa M. Schulza o Charlieju Brownu i Snoopyju pojavit će se na velikim ekranima u studenom 2015. godine, a producirat će ga američki redatelj i producent Paul Feig.

Feig je inače poznat po nedavno prikazanim komedijama “Bridesmaids” i “The Heat”, a animiranu verziju stripa, kako prenose mediji, producirat će za 20th Century Fox Animation i Blue Sky Studios. Ovo je i njegov prvi odlazak u animirane vode, a kako je često znao istaknuti, ujedno i životni san koji će sada realizirati.


- Likovi Charlesa Schulza inspiracija su moje cjelokupne karijere, posebice “Freaks And Geeks”. Drago mi je da ću končano postati kompić s Charlie Brownom i Snoopyjem - poručio je redatelj Feig.

Još nije poznato tko će posuditi glasove junacima stripa, Lucy, Charlieju, Linusu i ekipi te hoće li možda biti reprizirani glasovi glumaca koji su im glasove posudili i na malim ekranima. Film bi se trebao pojaviti u američkim kinima 2015. kada se obilježava i 65. godišnjica objavljivanja prvog stripa, ali i 50. godišnjica božićnog izdanja “Charlie Brown Christmas”.

Podsjetimo, od kada se prvi put pojavio u javnosti u listopadu 1950. godine, Schultz je nacrtao 18.000 stripova u kojima se bori sa strahovima i nadama Charlieja Browna i njegove družine, prenosi Hina. Strip je doživio preko 40 televizijskih verzija, četiri igrana filma i jednu brodvejsku adaptaciju. Schulz je preminuo 2000. godine, a njegovi nasljednici, sin i unuk Craig i Bryan Schultz, uključeni su u produkciju filma i rade na scenariju s Corneliusom Ulianom. Film će režirati Steve Martino, koji je snimio "Ice Age: Continental Drift" i "Horton".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    1 0
    franz88 franz88 @ 31.10.2013. 12:36

    .. ono sto ne kuzim, kaj sam Ja toliko lose napisao da me obasipate tim crvenim prsticima... odnosno da napisem bilo sto obavezno dobivam te negativne gluposti... dokaz da netko s namjerom na svaki moj post bez citanja ili bilo kojeg realnog ili iskrenog interesa posta samo puca crvene prstice!!

    mozda bi se mogao obratiti Flash Gordonu da ozbiljno razmisli o tome kako bi bilo odbro ukiniti te palceve ili osigurati uvid tko ti sto daje... pa da onda Ja i ostali mozemo vratiti istom mjerom dali plus ili minus... ovako imamo fantoma u operi među nama a da i neznam tko se to zahebava i zloupotrebljava palcice!

    P.s..

    a mozda bi trebalo provesti i REFERENDUM o palcicima na portalu s :

    a) jeste li da palcici ostanu ili se ukinu

    ili / i

    b) jeste li za to da imate uvid tko Vam daje zelene a tko crvene palcice

  • #5
    0 2
    gorlock gorlock @ 30.10.2013. 21:01

    @franz88, bilo što nadodati na tvoj komentar osim tipičnog američkog komentara "no comment" - bilo bi suvišno.

    p.s. no ipak pokušaj se obratiti @grozdolodanu da pošalje tvoj prijedlog nekoj od tv postaja, ti samo odaberi koju želiš?

  • #4
    2 4
    franz88 franz88 @ 30.10.2013. 9:51

    ... pa razmisljao sam poslati e mail upravi Vodovoda, oni su mi nekako najkompetetniji ... ili mozda zastupnicima u Saboru, ipak oni se razumiju u sve i svasta.

  • #3
    2 4
    gorlock gorlock @ 27.10.2013. 19:28

    Konkretno kojoj televizijskoj kući želiš da proslijedimo ovaj upit ili možda prijedlog.

    @franz 88 kome je zapravo upućeno tvoje pitanje?

    Prije koji dan si "kakio" po korisnicima koji upućuju svoje upite gosp. Ani na temi Normalan Život, a sad i sam postaješ takav. 

    Bit će da to neki virus hara portalom i štetno djeluje na korisnike.

    Što se pak tiče Charlija i Snoppya kao što i sam naslov kaže "NAPOKON" - nema se što dodati.

    Vidjet ćemo kad dođu na velike ekrane što će biti od toga.

  • #2
    2 4
    franz88 franz88 @ 27.10.2013. 17:53

    ... moglo bi biti dobro

    zasto se ponekad ne prikazivaju ako nis drugo reprize tih starijih crtica...negdje sam vidio na TVu i Gustava - Mađarska produkcija - to bi bilo dobro pogledati takodjer...

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala