Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Klinci odrasli pred televizijskim kamerama
Svake sezone vidimo promjene na svojim omiljenim likovima, a one se posebno ističu na malim glumcima

Klinci odrasli pred televizijskim kamerama

Svaka nova sezona bilo koje serije donosi nam nove dogodovštine i zavrzlame omiljenih nam likova, ali i neizbježno komentiranje izgleda tih junaka. Posebno je zanimljivo vidjeti djecu glumce za koje su gotovo uvijek komentari "Kad su tako narasli?", a njihovo odrastanje posebno je vidljivo kad se s aktualne sezone vratimo na prvu.

Izdvojili smo neke od modernih malih glumaca koji su 'preko noći' narasli na malim ekranima!

Kiernan Shipka (Sally Draper, Momci s Madisona)

Kad smo prvi put ugledali malenu Sally, ona je tek proslavila 6. rođendan! Šest godina kasnije izrasla je u pravu slatkicu, uskoro tinejdžericu. Glumica je za ovu ulogu osvojila i nekoliko nagrada.

Nolan Gould (Luke Dunphy, Moderna obitelj)

Ove sezone sve je iznenadila pojava lika Lukea Dunphyja koji je jedan od boljih primjera koliko se djeca brzo promijene u manje od godinu dana! Naoko nespretan, Luke zapravo ukazuje na visoku inteligenciju i najradije se druži s ocem.

Rico Rodriguez (Manny Delgado, Moderna obitelj)

15-godidišnji Manny isti je kao i četiri godine ranije kada je serija počela. Filozofski raspoložen, s osebujnim smislom za humor i uvijek u zanimljivim košuljicama, lagana je suprotnost liku Lukea Dunphyja, ali i njih dvojica se ponekad znaju složiti.

Ariel Winter (Alex Dunphy, Moderna obitelj)

Još je jedna mlada glumica iz serije Moderna obitelj narasla pred kamerama. Kao i lik Mannyja, i Alex je ostala vjerna marljivom učenju s time da je tijekom sezona napredovala u smislu za modu (iako to njezina sestra neće priznati). Svo troje navedenih glumaca iz ove serije imaju 15 godina, a dvije godine zaredom (2010. i 2011.) su podijelili nagradu Young Artist za najboljeg mladog glumca u televizijskoj seriji. Glumica koja je utjelovila Haley namjerno je izostavljena budući da na početku serije nije bila dijete.

Atticus Shaffer (Brick Heck, Sredina)

Na početku serije Brick je bio osebujan trećaš koji stalno čita, razgovara sam sa sobom i kojem je najbolji prijatelj njegov ruksak. I on je ove godine napunio 15 godina i malo se uozbiljio.

Chandler Riggs (Carl Grimes, Živi mrtvaci)

Kao da nije dovoljno odrastati u običnom svijetu, kako tek teško može biti u svijetu prožetom zombijskom epidemijom?

Maisie Williams (Arya Stark, Igra prijestolja)

Simpatična Arya Stark nije imala ništa bolje djetinjstvo od svog kolege iz Živih mrtvaca. Talentirana djevojčica i jedna od važnijih likova u Igri prijestolja (ako takvi uopće postoje) odrasla je prije svega psihički nakon svih grozota kojima je svjedočila...

Angus T. Jones (Jake Harper, Dva i pol muškarca)

Iako glumac više nije stalni član serije te je upitno hoćemo li ga uopće više gledati, on svakako više ne može niti biti 'pola muškarca' budući da je izrastao u gotovo neprepoznatljivog 20-godišnjaka.

Jackson Pace (Chris Brody, Homeland)

Chris Brody jedan je od najviše zapostavljenih likova u televizijskim serijama. I dok mu je sestra trenutno jedan od sporednih likova s najvećom minutažom u seriji, mlađahni Chris strpljivo čeka svoj trenutak... i svog oca.

Tyree Brown (Jabbar Trussell, Roditelji i djeca)

Iako je serija najnovijeg datuma među navedenima, simpatični Tyree kao Jabbar je osvojio sve. Sa samo 5 godina pojavio se na audiciji za ovu seriju, a u pilotu je toliko oduševio producente da je nakon prve sezone postao i punopravan stalni član. Maleni glumac ističe kako uživa u glumi, što se svakako i vidi u seriji.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala