Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Charlie Hunnam prekinuo medijsku šutnju nakon odustajanja od uloge C. Greya
Glumac je posvećen humanitarnom radu, obitelji i snimanju serije "Sinovi anarhije"

Charlie Hunnam prekinuo medijsku šutnju nakon odustajanja od uloge C. Greya

Charlie Hunnam u potpunosti se posvetio humanitarnom radu i snimanju serije te nimalo ne žali za ulogom u kontroverznom projektu 50 nijansi sive.

Nakon odustajanja od uloge Christiana Greya glumac najpoznatiji po odličnoj seriji Sinovi anarhije prvi put se u javnosti pojavio prije 2 dana na humanitarnom događaju za skupljanje sredstava za školovanje djece u Africi (One Heart Source Education Programs) kad je ekskluzivno za E! News otkrio daljnje planove.

Na pitanje kako se drži nakon napuštanja uloge u jednom od najiščekivanijih filmova u posljednje vrijeme kratko je rekao: "Dobro sam. Usmjerio sam se na posao, imam puno obaveza."

Na humanitarnom događaju bilo je mnogo djece iz Afrike, a Hunnam je sam sponzor čak njima trima. Tijekom večeri skupljeno je čak 90,000$: "Želimo na sve načine skupiti što više novaca za tu dragu djecu. Organizacija im zbilja pomaže. Ta djeca stvarno pate, pogotovo što su neki bez roditelja, a obitelj je sve", navodi Hunnam.

Hunnamov otac Billy preminuo je u svibnju ove godine pa glumac svo svoje slobodno vrijeme posvećuje odlasku obitelji u Englesku. "Nije nam bilo lako. Trudim se fokusirati na posao i biti pozitivan kako fanovi ne bi bili razočarani, a obitelji pružati potporu i prijeko potreban optimizam", iskreno je rekao.

Nakon što SoA završi, s obitelji planira provesti više vremena te se tek onda posvetiti snimanju filmova. U planu su Triple Nine u kojem će glumiti s Cate Blanchett i Christophom Waltzom te Crimson Peak redatelja i scenarista Guillerma del Tora u kojem također ima glavnu ulogu uz Toma Hiddlestona i Jessicu Chastain.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala