Najveći davež "Big brothera" - Marko

nedjelja, 07. rujna 2008.

Prvi tjedni zadatak briga o slonovima i prolazak poligona jahanjem

Prva prava dnevna emisija pete sezone "Big brothera" (RTL, 20 sati) pokazala je da se stanari pomalo upoznaju, a time dolazi i do prvih svađa. U centru svih je sve naporniji Marko, koji većini ne da doći do riječi. Prvo se zakačio sa Violetom, a na red će doći i ostali.

Vidjeli smo kako su Lucija i Krešimir pozvani u ispovjedaonicu (začudo, ispovjedaonica se prikazuje uživo i na Max TV-u), koji su uzeli novac koji su dobili prilikom ulaska, po naredbi stavili povez na oči, te završili u šopingu na tržnici u Bangkoku, sa zadatkom da kupe sve potrebne namirnice i kućne potrepštine za kuću za 7 dana, u sat i 30 minuta.

Očito im to baš i nije najbolje uspjelo, jer su već danas od Biggya (uživo na Max TV-u, sutra na RTL-u) moljakali nekoliko stvari. Udovoljeno im je, s tim da su se morali dogovoriti koje 3 stvari su im najpotrebnije, i to će im se nabaviti.

Da bi ih dobili, Marko i Ornela plesali su danas ujutro na "Strangers in the night" (?) sat vremena. No, Max TV je jedno, vidjet ćemo u sutrašnjoj, večerašnjoj emisiji što će iz svega biti prikazano, što su na kraju odlučili uzeti i što su dobili, jer u buci glasova nije se razabiralo što im je najvažnije - cigarete, ulje, brašno, riža, meso, kruh...

Prije no što su doznali da im je tjedni zadatak briga o slonovima te kretanje naredbama po poligonu, u škrinju su morali odložiti sve dezodoranse, parfeme, losione, svu mirisnu kozmetiku, koja slonovima smeta, ali i klor - i zato ovaj tjedan više nema kupanja u bazenu! Vidjeli smo i službenu, upečatljivu ceremoniju povezivanja sa slonovima, s kojima su danas već radili (viđeno na Max TV-u, Lucija i Martine su šefice).

Prvi dan je Elizabeta oštro pričala sa Markom o ljubavi (koju on očito ne shvaća), a danas smo imali prilike vidjeti kako Ornela savjetuje sramežljivog Tomislava M. o ljubavi, a u nekoliko navrata dozvolila mu je i da je češka po ruci. Pitanje je je li to iz prijateljstva, samilosti, ili je u pitanju nešto drugo?

U jednosatnoj emisiji RTL na kraju nije prikazao tulum na bazenu, već samo početak, izgleda da će neke stvari sa stvarnim događanjima uživo kasniti i 2 dana, ili neće biti prikazane?

Pogodite što se večeras upravo događa uživo, na Max TV-u - opet ga tupi Marko, koji je nepodnošljiv, pogotovo kad malo popije. Vrijeme je da ga Elizabeta opet malo dovede u red! Za njegovo dobro, jer poučeni dosadašnjim iskustvima, ako će stanari nominirati - ne gine mu kandidatura! Pa i izlazak!

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti