"Cobra Kai" predstavila epsku završnicu

srijeda, 03. srpnja 2024.

Završnica popularne serije donosi nam ujedinjenje dva suparnika protiv zajedničkog neprijatelja

Što god da se dogodilo u finalnoj sezoni serije Cobra Kai, prvi nam službeni trailer daje do znanja kako je popularna serija napravila puni krug. Ono što je počelo kao dugotrajno suparništvo između Daniela LaRussoa (Ralph Macchio) i Johnnyja Lawrencea (William Zabka) završit će ujedinjenjem dva vrhunska majstora borilačkih vještina koji će svoje razlike staviti po strani kako bi stvorili novi dojo.

Prvi dio finalne sezone ovog će ljeta stići na Netflix, a prvi objavljeni trailer najavljuje nam epsku završnicu. Naglašeno je teško putovanje koje su svi likovi prošli kako bi došli do ovog trenutka.

Unatoč tome što su dvije suparničke ekipe napokon postigle primirje i odlučile zajedno trenirati, još uvijek imaju jednog zajedničkog neprijatelja kojeg treba poraziti: Kreesea (Martin Kove). Unatoč tome što su udružili snage, LaRusso i Johnny i dalje nisu postigli kompromis oko stila treniranja kako bi pronašli neki koji bi odgovarao obojici i njihovim učenicima. Ono što nam trailer također otkriva da nisu samo učitelji ti koji trebaju nadvladati međusobne nesuglasice već i učenici iz njihovih dojoa moraju naučiti kako trenirati zajedno nakon što su toliko dugo bili protivnici.

Ono što nam također otkrivaju novoobjavljeni kadrovi posljednje sezone jest kako će LaRusso napokon smoći hrabrosti da otkrije tajne koje je njegov stari učitelj Miyagi (Pat Morita) zakopao kako bi on pronašao u pravom trenutku.

Što će nam sve donijeti epska završnica serije Cobra Kai doznat ćemo 18. srpnja kada prvi dio finalne sezone stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti