Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Nives Celzijus, Mirza Selimović

subota, 25. svibnja 2024.

Ovogodišnji CMC Festival Vodice 2024. powered by Calzedonia održava se 7. i 8. lipnja

Foto: CMC

Nives Celzijus na CMC festival dolazi s pjesmom "Moja pila"

Ove godine se na CMC festival vraća Nives Celzijus. Vodičku publiku rasplesat će autorskom pjesmom "Moja pila".

"Vodice volim jer uvijek ima puno sunca, smijeha, dobrih ljudi, puno kolega i dobre zabave", prisjetila se Nives.

Nives je već nekoliko puta Vodicama priredile nezaboravne nastupe, a prisjetila se i svoje prve izvedbe na CMC festivalu.

"Prva asocijacija na festival mi je pjesma 'Karanfili', bio je to moj prvi nastup u Vodicama. Povezujem ga s velikom tremom jer je to ujedno bio i moj povratak na glazbenu scenu nakon puno godina. S pozornice sam otišla oduševljena zbog publike koja je pjevala 'Karanfile'", rekla je Nives.

Nives sve poziva na festival i garantira dobru zabavu, a s obzirom na sve ovogodišnje izvođače ne očekuje se ništa manje od lude atmosfere.

Prvi puta na vodičku pozornicu dolazi Mirza Selimović

CMC festival svake godine donosi nešto svježe i novo pa će se tako prvi puta vodičkoj publici predstaviti Mirza Selimović s pjesmom "Ako jednom se sretnemo".

Glazbom se počeo baviti već sa sedam godina, a tijekom svoje karijere je izdao četiri studijska albuma i velik broj singlova od kojih su najpoznatiji "Nevjerna", "Pusti da vjerujem" te "Boliš me". Početkom 2024. godine predstavio je drugi dio novog albuma "Pusti da vjerujem" na kojem se nalazi i pjesma s kojom će nastupiti na najvećem festivalu pop i zabavne glazbe u Vodicama.

"Album je raznovrstan, svatko će se pronaći u bar jednoj od 8 pjesama tako da poslušajte, nadam se da će vam se svidjeti", rekao je Mirza.

Singl "Ako jednom se sretnemo" protkan je nostalgičnim stihovima koji izražavaju tugu i prazninu uzrokovanu nesretnom ljubavi, a u kombinaciji s plesnim ritmom reflektira emocionalnu dinamiku koja naglašava složenost ljudskih osjećaja.

Tekst i glazbu potpisuje Bane Opačić, dok su se za aranžman pobrinuli Marko Milatović i Vladan Popović. Tijekom svog glazbenog puta Mirza je stekao široko i kvalitetno iskustvo, što je rezultiralo brojnim uspjesima.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti