Aldis Hodge na život donosi poznatog detektiva u najavi serije "Cross"

srijeda, 15. svibnja 2024.

Serija se temelji na svjetski poznatim romanima o Alexu Crossu koje potpisuje James Patterson

Prime Video je jučer objavi prvi teaser trailer za Cross, željno iščekivanu akcijsku triler seriju temeljenu na književnom serijalu Jamesa Pattersona. Serija se vrti oko Alexa Crossa (Aldis Hodge), detektiva i forenzičkog psihologa čiji je posao shvatiti kako radi um ubojice kako bi ih natjerao da priznaju svoje zločine.

Trailer nam odmah daje do znanja kako će serija biti napeta dok vodi svog protagonista u podzemni svijet kriminala, u kojem se, kako se čini, on dosta dobro snalazi. Također nam je otkriveno kako ćemo imati priliku vidjeti neke dosta jezive kriminalce koji izazivaju policiju.

Uz Hodgea, koji se sjajno snašao u ulozi glavnog istražitelja Alexa Crossa, u seriji će također glumiti Isaiah Mustafa, Juanita Jennings, Alona Tal, Samantha Walkes, Jennifer Wigmore, Eloise Mumford i Ryan Eggold.

Iako još nije poznat ni datum premijere prve sezone, serija je već dobila zeleno svjetlo za nastavak. Također je već poznato kako će se glumačkoj ekipi u drugoj sezoni pridružiti Wes Chatham, Matthew Lillard i Jeanine Mason.

Showrunner Ben Watkins nije krio oduševljenje radi vijesti o nastavku serije i obećao je ljubiteljima Alexa Crossa kako ih čeka fantastična adaptacija omiljenih romana. U drugoj sezoni s njim će kao showrunneri raditi i izvršni producenti Jim Dunn i Sam Ernst.

Serija Cross još nema datum premijere, ali se ona očekuje tijekom ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti