Russell Crowe bori se s gubitkom pamćenja u prvom traileru za "Sleeping Dogs"

utorak, 30. siječnja 2024.

U filmu temeljenom na romanu "The Book of Mirrors" glume i Tommy Flanagan, Karen Gillan te Marton Csokas

Ožujak nam donosi misteriozni triler o ubojstvu Sleeping Dogs, u kojem jednu od glavnih uloga ima legendarni Russell Crowe. Produkcija dugometražnog filma završila je još prošle godine, a tek se sada očekuje premijera te je objavljen i prvi trailer u kojem Crowe i njegov kolega Tommy Flanagan glume par detektiva odjela za umorstva.

Ubojstvo može biti težak zločin za rješavanje svakom detektivu. Međutim, uz dodatni izazov gubitka pamćenja izgledi se ozbiljno okreću protiv vas. To je stanje Croweova lika, Roya Freemana koji je, nakon što je primao najsuvremenije liječenje Alzheimerove bolesti, dobio zadatak preispitati brutalni slučaj ubojstva iz svoje prošlosti.

Dok vodi tešku bitku da povrati svoje pamćenje, Crowe se okreće svom bivšem partneru jer nastoji razotkriti misterij iza sadističkog ubojstva sveučilišnog profesora. Nailazi na mrežu pohlepe, tajni i proturječja i Freemanova istraga je opterećena činjenicom da postoji šansa da nedužan čovjek plati za zločin koji nije počinio. Sa svojim pamćenjem ili bez njega, Freeman neće dopustiti da se istina zataška. Pravda mora biti zadovoljena.

Sleeping Dogs je adaptacija romana The Book of Mirrors, kriminalističke drame koju je napisao E.O. Chirovici. Sniman u Australiji, krimi triler je režirao Adam Cooper, što je ujedno i njegov redateljski debi. Scenarij za film napisali su Cooper i Bill Collage.

Osim Crowea, u filmu Sleeping Dogs glume i Karen Gillan, Marton Csokas, Harry Greenwood te Thomas M Wright.

Film Sleeping Dogs bit će premijerno prikazan u kinima 22. ožujka.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti