Izašao novi trailer filma "Bob Marley: One Love"

četvrtak, 07. prosinca 2023.

Biografska glazbena drama u hrvatska kina stiže u veljači 2024.

Foto: Blitz

Prvo je promijenio glazbu, a onda svijet.

Paramount Pictures predstavlja film koji slavi život i glazbu ikone koja je inspirirala generacije svojom porukom ljubavi i zajedništva.

Započnite Valentinovo nezaboravnim putovanjem kroz život i glazbu ikone koja je nadahnula generacije svojom porukom o ljubavi i jedinstvu. Bob Marley: One Love stiže u kina, u distribuciji Blitz filma, 15. veljače 2024., otkrivajući snažnu priču o premošćivanju izazova i putovanju iza revolucionarne glazbe.

Bob Marley, nezaboravan glazbeni velikan, dolazi na veliko platno kako biste doživjeli njegovu nevjerojatnu životnu priču. Film snimljen u suradnji s Marleyjevom obitelji, s Kingsleyjem Benom-Adirom u ulozi legendarnog glazbenika i Lashanom Lynch u ulozi njegove supruge Rite, istražuje snagu njegovih riječi, snove i glazbeno nasljeđe.

Prvi put predstavljen na filmu, otkrijte tajnu Marleyjeve iznimne snage koja dolazi iz ljubavi i jedinstva. U ostalim ulogama su James Norton, Tosin Cole, Umi Myers, Anthony Welsh, Nia Ashi, Aston Barrett Jr., Anna-Sharé Blake, Gawaine J-Summa Campbell, Naomi Cowan, Alexx A-Game, Michael Gandolfini, Quan-Dajai Henriques i David Kerr.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti