Master Chief predvodi napad u najavi druge sezone serije "Halo"

utorak, 05. prosinca 2023.

Televizijska adaptacija popularne video igre s drugom se sezonom vraća u veljači

Ovogodišnja jubilarna deseta konvencija pop kulture i stripova CCPX, koja se ovih dana odvijala u Brazilu, fanovima je donijela mnoštvo zanimljivih novosti vezano uz mnogobrojne nadolazeće projekte. Jedan od njih je i druga sezona televizijske adaptacije popularne video igre Halo.

Kako bi predstavili prve kadrove nadolazeće druge sezone, na pozornici u Brazilu pojavili su se zvijezda serije Pablo Schreiber, koji se nalazi u glavnoj ulozi Master Chiefa Johna-117, novopridošlica Joseph Morgan i showrunner David Weiner.

Kao što se moglo pretpostaviti, druga sezona donijet će mnogo više akcije od prve, posebno sada kada je John-117 povezao neke djeliće svoje prošlosti i otkrio kako ne može vjerovati ni vlastitim sjećanjima. Istovremeno, moramo otkriti koja je njegova neobična povezanost s Covenantom. Na kraju prve sezone Johnovo tijelo preuzela je umjetna inteligencija Cortana (Jen Taylor), koja bi mu u teoriji trebala pomoći, ali što će se točno odvijati ostaje nam vidjeti.

Prva sezona nije baš u potpunosti oduševila obožavatelje video igre jer se odvijala u alternativnom vremenu, dok bi nove epizode trebale biti vjernije kanonu franšize, što je dobra vijest za ljubitelje igre.

Nova sezona serija Halo trebala bi stići na Paramount+ 8. veljače 2024. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti