"Knjazalište" - nova serija Roberta Knjaza

nedjelja, 24. rujna 2023.

U prvoj epizodi putujuće Knjazalište u najveće romsko naselje Parag dovodi Vatrenog Vedrana Ćorluku i njegovu suprugu Franku

Na Prvom programu HTV-a od 2. listopada počinje s prikazivanje Knjazalište, novi zabavno-poučni serijal autora Roberta Knjaza! Poznatim osobama na jedan smo dan dali neobične uloge i stavili ih u neobične situacije.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić kao Romi, Enis Bešlagić kao žena, Stjepan Hauser kao gluha osoba, Marko Grubnić kao sakupljač boca… Ella Dvornik štema na baušteli, Dino Jelusić nosi pelene u domu za starije osobe, a Petar Grašo je pic-majstor. I to u Napulju. Barbara Kolar i Duško Ćurlić dan su proveli kao kumice na placu, a lovci iz Potjere kao praljudi.

Osim što nam serijal donosi nepoznate pojedinosti o poznatim protagonistima, dotiče se stoga i tragičnih tema poput izumiranja domaćih bauštelaca i kumica, otvara nam uši za poteškoće gluhih i razbija stereotipe o starijim osobama.

Otkrijte jesu li influenceri antijunaci i gdje sve možete otputovati samo od skupljanja boca. Svjedočite povratku na travnjak Vedrana Ćorluke koji je zaigrao za romski NK Parag i saznajte koje su ljubavne savjete Franki dale romske WAGsice.

Knjazalište će pročistiti vaše emocije i odmoriti vas od surove stvarnosti. Od 2. listopada na ekranima koji život znače!

U prvoj epizodi putujuće Knjazalište u najveće romsko naselje Parag dovodi Vatrenog Vedrana Ćorluku i njegovu suprugu Franku. I dok romske WAGsice Franki dijele ljubavne savjete, Čarli svoje nogometno znanje dijeli s igračima NK Parag. Pogledajte kako se ovaj poznati bračni par snašao u skupljanju starog željeza. Uživajte u romskoj verziji Plesa sa zvijezdama i svjedočite Vedranovom spektakularnom povratku na travnjake u dresu jedinog romskog kluba u Hrvatskoj.

Ne propustite prvu epizodu novog zabavno-poučnog serijala Roberta Knjaza u ponedjeljak, 2. listopada na Prvom u 20:15.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti