Originalna krimi serija "Od krvi i mesa" na našim malim ekranima

subota, 23. rujna 2023.

Suvremena priča o odraslim članovima obitelji, njihovim odnosima, povjerenju, odanosti i ljubavi

Originalna i hvaljena kriminalistička serija Od krvi i mesa suvremena je priča o troje odraslih braće i sestara, a bavi se univerzalnim temama međuljudskih odnosa, povjerenja, odanosti i ljubavi u svjetlu događaja koji će dovesti do zločina i tragedije kao i onoga što slijedi nakon nje. Prva epizoda serije Od krvi i mesa prikazuje se u ponedjeljak, 25. rujna na Drugom programu HRT - HTV 2 u 20:15.

Ionako nesređeni životi Helen, Jakea i Natalie dodatno se zakompliciraju kad u život njihove majke, odnedavno udovice, uđe novi muškarac. Time je sve dovedeno u pitanje, obiteljska kuća, nasljedstvo i sretna sjećanja iz djetinjstva pa brat i sestre odluče saznati nešto više o njemu.

A tu je i Mary, koja živi u susjedstvu već 40 godina. Za nekoga tko nije član obitelji, Mary pokazuje preveliko zanimanje za njihovu obiteljsku dramu. Hoće li ih neriješeni sukobi iz prošlosti i komplicirani životi spriječiti da se ponovno zbliže?

1. epizoda: Život odraslih sestara i brata okrene se naglavačke kad njihova majka, odnedavno udovica, obznani da se zaljubila u muškarca u čije motive oni odmah posumnjaju.

U glavnim su ulogama Imelda Staunton, Francesca Annis, Stephen Rea, Russell Tovey.

Scenarij Sarah Williams, režija Louise Hooper.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti