Frasier se vratio u Boston!

ponedjeljak, 18. rujna 2023.

Stigla je najava reboot serije "Frasier", koja vraća Kelseyja Grammera u naslovnu ulogu

Paramount je napokon objavio prvi trailer za željno iščekivani povratak serije Frasier, skoro 20 godina nakon završetka originalne serije. Kelsey Grammer vraća se u svoju kultnu ulogu doktora Frasiera Crane, u kojoj se prvi puta našao prije skoro 40 godina u seriji Kafić uzdravlje.

Nastavak serije Frasier, koja je s prikazivanjem završila 2004. godine, nakon 11 prikazanih sezona, vraća nam naslovnog lika ponovno u Boston, ovog puta bez svoje proširene obitelji, ali uz neke nove likove.

Uz Grammera, koji se vraća u naslovnoj ulozi, u novim će epizodama glumiti Jack Cutmore-Scott kao Frasierov sin Freddy, Nicholas Lyndhurst kao Alan, Frasierov kolega s fakulteta, koji je sada profesor, Toks Olagundoye kao Olivia, Alanova kolegica i voditeljica odjela za psihologiju na fakultetu, Jess Salgueiro kao Freddyjeva cimerica Eve te Anders Keith kao Frasierov nećak David.

Originalna serija s prikazivanjem je krenula 1993. godine i kroz 11 sezona osvojila niz nagrada i priznanja. Serija je zaradila čak 37 nagrada Emmy tijekom svojeg originalnog prikazivanja kroz niz kategorija, uključujući i nagrade za najboljeg glavnog lika (Grammer), najboljeg sporednog lika (David Hyde Pierce za ulogu Nilesa Cranea) i za najbolju sporednu glumicu (Bebe Neuwirth za ulogu Lilith Sternin).

Nova sezona serije Frasier s prikazivanjem bi trebala krenuti 12. listopada kada stiže na Paramount+ s prve dvije epizode.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti