Netflix donosi prvi trailer za "Depp v. Heard", slučaj koji je pratio cijeli svijet

četvrtak, 27. srpnja 2023.

Limitirana dokumentarna serija bit će dostupna 16.8.

Foto: YouTube

Netflix uskoro donosi novu dokumentarnu seriju koja će svakako zainteresirati gledatelje: riječ je o slučaju Depp protiv Heard za koju je jučer predstavljen prvi trailer.

Serija jednostavnog naziva Depp v. Heard na streaming dolazi sredinom kolovoza i po prvi put će pokazati oba svjedočenja paralelno, a istražuje i ostale detalje slučaja koji je šokirao Hollywood i pokrenu lavinu online komentara. U travnju 2022. godine navedeno je suđenje počelo u Farifaxu u Virginiji na kojem su, za razliku od ostalih poznatih slučajeva, kamere imale pristup u sudnicu. Uslijedilo je šest tjedana medijskog cirkusa, raznih javnih nagađanja i kampanja po društvenim mrežama koje su se borile za pravdu onog drugog.

Netflixova serija, prema njihovim riječima i onih redateljice Emme Cooper, pokrivaju suđenje s ciljem da donesu neutralni pogled na ono što se dogodilo kad je mišljenje javnosti počelo utjecati na stvarnost. Serija je posebna i po tome što prvi put predstavlja svjedočenja Johnnyja Deppa i Amber Heard jedno pored drugog za što je upotrebljeno preko 200 sati dostupnih materijala sa suđenja te komentara građana na TikToku i Twitteru. Na kraju se postavlja pitanje kakvu su ulogu tijekom slučaja odigrale društvene mreže što dovodi do provokativnih i neugodnih pitanja kako su razgovori izvan sudnice možda utjecali na ishod.

Hoće li serija Depp v. Heard u tri dijela zaista donijeti dosad nepoznate detalje i uspjeti (dodatno) rasvijetliti slučaj saznat ćemo već 16. kolovoza kad će biti dostupna na Netflixu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti