Disney priprema "Hokus-Pokus 3"

utorak, 06. lipnja 2023.

Službeno je: nastavak prošlogodišnjeg povratničkog hita je u planu!

Foto: YouTube

Treći Hokus-Pokus film i službeno je u planu, potvrdio je predsjednik Walt Disney Picturesa Sean Bailey.

U nedjelju u članku za The New York Times Bailey je govorio uglavnom o novoj, igranoj Maloj sireni koja je osvojila srca diljem svijeta te je pritom spomenuo neke projekte u bliskoj budućnosti. Jedan od njih je i Hokus-Pokus 3.

Treći film stiže nakon velikog uspjeha prethodnika Hokus-Pokus 2 u kojem su Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy reprizirale uloge kultnih vještica koje su nas nasmijale i zabavljale još prije 30 godina u originalnom filmu Hokus-Pokus. Nastavak je srušio sve rekorde i za Disney+ postao je najgledaniji film u prvom vikendu prikazivanja s preko 2,7 milijardi pogledanih sati nakon premijere 30. rujna prošle godine. Kasnije je postao i najgledaniji originalni film za Disney+ u tri dana od premijere.

U drugom filmu vratila se većina glumačke postave iz originala barem za cameo uloge, ali nisu svi bili slobodni za pojavljivanje u nastavku ili se nešto drugo ispriječilo za repriziranje uloge. Još pri premijeri Hokus-Pokusa 2 jedna od scenaristica Jen D'Angelo natuknula je da razmišljaju o trećem filmu u kojem bi se pojavili Omri Katz kao Max Dennison i Vinessa Shaw kao Allison Watts.

Hokus-Pokus i Hokus-Pokus 2 dostupni su i kod nas na streamingu Disney+. Okviran datum premijere za Hokus-Pokus 3 nije poznat, kao niti početak same produkcije koja će, nadamo se, biti uskoro najavljena.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti