Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Mia Dimšić, Ana Stanić i Boris Novković, Feminnem

ponedjeljak, 05. lipnja 2023.

Ovogodišnji jubilarni CMC Festival Vodice 2023. powered by Calzedonia održava se 9. i 10. lipnja

Foto: CMC

Mia Dimšić uljepšat će već sjajnu večerizvedbom nove pjesme "Ništa ili sve"

Jedna od najvećih domaćih zvijezda, Mia Dimšić i ove godine nastupit će na najljepšoj ljetnoj pozornici u Vodicama. Broj hitova koje je Mia predstavila na CMC festivalu prelazi broj prstiju na ruci, a prošle godine publiku je obradovala i koncertom koji se dugo pamtio.

Za dobro raspoloženje tu će biti sunce, more i njezina nova pjesma "Ništa ili sve". Glazbu i tekst potpisuju Mia, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a aranžman je napravio Bojan Shalla-Šalamon.

Publika već jako dobro poznaje Miu, ali i Mia publiku, stoga ne sumnjamo kako će se nova pjesma brzo i lako uvuče u uho slušatelja jer autorski trojac stvarno zna kako napraviti hit. Sve željne dobre zabave i glazbe, poziva prvi vikend u lipnju na jubilarni 15. CMC festival Vodice.

Ana Stanić i Boris Novković duetom će rasplesati vodičku publiku

On je već bio velika zvijezda kada je ona tek započinjala karijeru. Ipak, iza oboje je sada već više desetljeća uspješnog rada, a ispred njih – nastup na 15. CMC festivalu u Vodicama s pjesmom "S one strane ljubavi".

Ana Stanić i Boris Novković uljepšat će vodičku večer prekrasnim duetom koji autorski potpisuje Ana, a aranžman je napravio Mahir Sarihodžić.

Boris se vraća na njemu dobro poznatu vodičku pozornicu, dok je za Anu to prilika da se prisjeti brojnih ljetovanja u Vodicama i tinejdžerskih noćnih izlazaka. Osim dueta s Anom Stanić, Boris Novković nastupit će na festivalu i samostalno sa pjesmom "Kome Zvona Zvone".

Feminnem će oduševiti publiku pjesmom "Tri slatke riječi te"

Prošle su se godine, nakon desetogodišnje diskografske pauze, Feminnem se ponovno "Zajedno" našao na pozornici i to upravo na CMC festivalu u Vodicama gdje su predstavile istoimeni prvi povratnički singl te koncertom zatvorile 14. festivalsko izdanje.

Sladak će biti i njihov ovogodišnji nastup 10. lipnja za koji su spremile pjesmu "Tri slatke riječi te", koju nazivaju prvom ženskom himnom. Glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos. Aranžman je djelo Branimira Mihaljevića.

Poznate su po tome da tekstove svojih pjesama pišu same, a koreografiju za nastupe uglavnom osmišlja Neda. Cure vole Vodice i rado im se vraćaju zbog dobre atmosfere, lude zabave i izvrsne glazbe.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti