TV Preporuke dana – Nedjelja 4.6.

nedjelja, 04. lipnja 2023.

Nedjelja donosi odlične filmske naslove!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 4. lipnja.

FILMOVI

Dobrodošli u džunglu, Doma TV u 19:55 sati
Neponovljivi The Rock briljira u ulozi lovca na ucjene koji mrzi oružje i koji mora pronaći šefovog sina (Seann William Scott) iz udaljenog naselja u bespuću amazonske džungle.

Kod kuće je najljepše, Nova TV u 20:15 sati
Sarah Jessica Parker ponudit će vam jedinstvenu formulu kako potaknuti vašeg sina da se osamostali i postane pravi muškarac. Mame i tate, ne bojte se! Ima nade za vaše odrasle bebe!

Parker, RTL u 20:15 sati
Kriminalistički triler zasnovan je na romanima pisca Donalda E. Westlakea i prati profesionalnog lopova Parkera (Jason Statham) koji radi prema dva etička načela: ne kradi od onih koji nemaju i ne povređuj one koji to ne zaslužuju.

47 Ronin, RTL 2 u 20:15 sati
Ronin 47 vodi nas u svijet drvenog Japana i velikih ratnika još veće časti. Keanu Reeves predvodi glumačku ekipu kao Kai, koji se priključuje skupini 47 izgnanih samuraja. Film je inspiriran istinitim događajem koji se dogodio u 18. stoljeću.

Tu sam pred tobom, Nova TV u 22:10 sati
Lou je obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao. Will imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova asistentica što će imati jak utjecaj na oboje i naposljetku im donijeti avanturu života.

Spašavanje vojnika Ryana, Doma TV u 22:15 sati
Tijekom 2. svjetskog rata otkriva se da su tri brata ubijena, a da četvrti nije nađen. General Marshall (Harve Presnell) informiran je o velikoj tragediji koja je zadesila obitelj Ryan te nakon tog saznanja učinit će sve ne bi li pronašao Jamesa Ryana (Matt Damon). Jedinica ga odlazi spasiti unatoč maloj vjerojatnosti da je preživio, jer se nalazi na opasnom području. Jedinica od osam vojnika s kapetanom Millerom (Tom Hanks) na čelu, odlazi na zadatak pronaći jedinog preživjelog Ryana i vratiti ga kući.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti