TV Preporuke dana – Subota 3.6.

subota, 03. lipnja 2023.

Nudi se mnoštvo zanimljivih naslova uz pokoji noviji film

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Najopasnije željezničke pruge na svijetu, HTV 1 u 21 sat
Vlak Rameswaram Express prolazi kroz tropske predjele indijske savezne države Tamil Nadu (nekada Madras) željezničkom prugom dugom oko 600 kilometara. Zbog olujnog vjetra i obilnih kiša ova je linija za Indijske željeznice i danas velik izazov.

FILMOVI

Plavuša uzvraća udarac, Doma TV u 19:55 sati
Prava zvijezda filma bez ikakve je sumnje odlična Reese Witherspoon, koja je kao Elle ostvarila jednu od svojih nenadmašnih uloga.

Bushwick, RTL 2 u 20 sati
Studentica Lucy (Brittany Snow) i njezin dečko Jose izlaze iz podzemne željeznice u Bushwicku i ugledaju muškarca u plamenu kako trči u stanicu. Josea ubrzo ubije eksplozija, dok Lucy bježi pokušavajući pronaći pomoć. Dva muškarca trče za njom, dok se ona pokušava sakriti u jednoj kući.

Mandolina kapetana Corellija, HTV 1 u 20:15 sati
Redatelj John Madden iskusnom je rukom povezao različite - ljubavne i ratne - motive ove priče u skladnu filmsku cjelinu, natopljenu morem i mirisom maslina, te ozvučenu prekrasnom glazbom.

Pokajnik, Nova TV u 20:15 sati
Tom Carter je pljačkaš koji je tijekom karijere ukrao 9 milijuna dolara iz nekoliko manjih banaka diljem SAD-a. Bez uhićenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Annie, Tom želi napustiti posao i početi novi život s voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko. Dva mlada FBI agenta kojima je dodijeljen njegov slučaj odluče tih 9 milijuna zadržati za sebe, a usput prišiti Tomu ubojstvo njihovog nadređenog.

Bourneovo naslijeđe, RTL u 20:15 sati
U novom dijelu poznate franšize izvorno nastale prema predlošku romana Roberta Ludluma se pojavljuje novi špijun Aaron Cross kojega glumi Jeremy Renner.

Kong: Otok lubanja, Nova TV u 22:10 sati
Radnja filma smještena je u 1970-im godinama i u njemu pratimo raznoliku ekipu istraživača koju okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu - lijep, ali i opasan - ne znaju da su ušli na teritorij kojim vladaju čudovišta, među kojima je i mitski Kong.

Dečko iz susjedstva, RTL u 22:50 sati
Atraktivna učiteljica Claire privukla je pažnju tinejdžera iz susjedstva. Njezin trenutak slabosti uzrokovan samoćom nakon razvoda kao i naglo otrežnjenje koje je uslijedilo kad je shvatila da je mlađahni Noah prijatelj njezinog sina, samo su početak horora koji je uslijedio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti