TV Preporuke dana – Utorak 30.5.

utorak, 30. svibnja 2023.

Na današnji praznik nema nekih novih filmskih naslova, ali tu su nove, zanimljive serije

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na praznik Dana državnosti u utorak, 30. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Zlatni kavez, Nova TV u 21:15 satiŽ
Uzimajući stvar u svoje ruke, Ifakat, mudra i odlučna matrijarhinja obitelji Korhan, dobila je zadatak pronaći savršenu suprugu za Ferita. Oboružana entuzijazmom i srca ispunjenog nadom, zaputila se u uzbudljivu potragu po Gaziantepu u potrazi za ženom koja će osvojiti Feritovo srce.

Kuharica iz Castamara, HTV 1 u 21:20 sati
Diego i Amelia objavljuju zaruke. Gabriel se ne doima sretan. Sumnja da Enrique skriva nešto protiv njih. Kako bi proslavila zaruke, Amelia poziva Diegove prijatelje na večeru. Francisco i Alfredo odlaze u lov s Diegom. Čini se da vojvoda očajnički želi zeca.

Trovanja u Salisburyju, HTV 2 u 23:15 sati
Ovo je ekskluzivna dramatizacija događaja koji su dominirali vijestima i uzdrmali svijet. Bio je to događaj bez presedana - trovanje novičokom ruskog dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove kćeri u Julije u Salisburyju 2018. Serija istražuje posljedice iz perspektive triju ključnih osoba.

FILMOVI

Grof Monte Cristo, HTV 2 u 21:10 sati
Kada romantičnog i iskrenog Edmonda Dantesa (James Cavieze) izda prijatelj (Guy Pearce), isti nevin završava na udaljenom otoku, te postaje opsjednut mislima o osveti. Nakon čudesnog bijega, naš se junak pod imenom Grof Monte Cristo pokreće svoj lukavi plan osvete.

Pomrčina, HTV 3 u 22:40 sati
Michaelu Farru, sredovječnom učitelju koji živi u irskom primorskom gradiću, priviđaju se duhovi. Uzdrman i ne znajući što da misli, odluči volontirati na književnom festivalu koji se održava jednom godišnje. Ondje upoznaje spisateljicu Lenu Morelle i zaljubljuje se u nju. Igrom slučaja, Lena se bavi nadnaravnom tematikom.

Istjerivač pravde, RTL u 23 sata
Dok šutljivi i odlučni inspektor Harry Callahan na uobičajeno grub način i uz nezadovoljstvo nadređenih provodi pravdu i San Francisco čisti od kriminalaca, na gradskoj periferiji teroristička organizacija Narodna revolucionarna vojska kreće u akciju. Predvođena psihotičnim i okrutnim vijetnamskim veteranom Bobbyjem Maxwellom, skupina nemilosrdnih mladića i djevojaka otme kamionet gradske plinare, pritom hladnokrvno ubije njegova vozača i suvozača.

Policijska akademija 5: Zadatak Miami Beach, Nova TV u 23:25 sati
Satnik Harris neće se smiriti dok ne ukloni zapovjednika Lassarda koji mu smeta da ostvari blistavu policijsku karijeru. Kopajući po načelnikovim spisima, Harris nađe podatak da je Lassard prešao dob u kojoj je po zakonu dužan odstupiti sa svoje pozicije voditelja Policijske akademije. Lassard je, baš kao i njegovi vjerni učenici, shrvan tužnom viješću, no ipak odluči karijeru završiti sa stilom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti