Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Teška industrija i Kiki Rahimovski, Miroslav Škoro, Darko Domijan

utorak, 30. svibnja 2023.

Ovogodišnji jubilarni CMC Festival Vodice 2023. powered by Calzedonia održava se 9. i 10. lipnja

Foto: CMC

Teška industrija i Kiki Rahimovski s "Glavama tvrdoglavima" nastupit će na najljepšoj ljetnoj pozornici

Neraskidiva je veza između CMC festivala i benda Teška industrija, no ove godine neće na pozornicu stati sami. Pridružuje im se Kiki Rahimovski u duetu "Glave tvrdoglave".

Pjesma je čekala čak 13 godina ne bi li ugledala svijetlo dana, a 10. lipnja u njoj će uživati publika CMC festivala. Glazbu i tekst potpisuje Dino Muharemović, a aranžam je djelo Branimira Mihaljevića i Vedada Hadžiabdića.

Jedan od najpopularnijih bendova na domaćoj glazbenoj sceni poznat je da uvijek zapaliti atmosferu, a Kiki Rahimovski svojim vokalnim sposobnostima savršeno je upotpunio pjesmu. Na CMC festival u srcu Vodica rado se odazivaju, a sve one željne ludog provoda pozivaju na ovogodišnji jubilarni 15. festival.

Miroslav Škoro nastupit će pjesmom "Leti sokole"

Trenutak nepažnje s mikrofonom na pozornici CMC festivala u Vodicama te je 2013. godine izazvao priličan interes publike i medija, a duet "Kupila cura mala" s Lidijom Bačić Lille ušao u legendu i postao hit ljeta. Ove godine Miroslav Škoro u Vodice se vraća s pjesmom ozbiljnije tematike, "Leti sokole".

S Mirkom Šenkovskim Geronimom već potpisuje svoja dva velika hita. "Leti sokole" samo je nastavak uspješnog niza dvojice autora. Aranžman je djelo Željka Nikolina, Matije Škore, Miroslava Škore i Mirka Šenkovskog-Geronime.

Pjesma već pronalazi svoj put do publike, a Škoru veseli predstaviti je i na vodičkoj pozornici. Za CMC festival se uvijek traži mjesto više, a najbolja fešta na moru i Miroslav Škoro uvijek su dobar razlog za posjetiti Vodice ovoga ljeta.

Darko Domijan vodičkoj publici predstavit će pjesmu "Tebe mi nema"

Poznati pjevač i velikan hrvatske zabavne scene Darko Domijan vraća se na CMC festival gdje je prvi puta nastupio tek 2021. godine. Svidjela mu se atmosfera i dobro društvo, zato su i ove godine Vodice za njega nezaobilazna ljetna postaja.

Predstavit će publici svoju novu pjesmu "Tebe mi nema" za koju kaže da je prava bomba, a tekstom je htio doprijeti do što većeg broja slušatelja. Glazba je djelo Marina Seke, a tekst Ivana Palca. Aranžman potpisuje Davor Totović.

Pjesma budi razne osjećaje, nostalgiju za voljenom osobom, gubitak i želju za povratkom na staro. Svojom prepoznatljivom vokalnom izvedbom, Darko je pjesmi dao novu dimenziju.

U Vodice 09. i 10. lipnja poziva sve one željne provoda na trenutačno najjačem revijalnom festivalu ovih prostora. Za ta dva dana prognozira jednu vruću atmosferu.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti