TV Preporuke dana – Nedjelja 28.5.

nedjelja, 28. svibnja 2023.

Nedjelja donosi novije filmove od kojih je i jedna TV premijera: "Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw"

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu općeg znanja.

FILMOVI

La La Land, Doma TV u 19:55 sati
Radnja filma smještena je u suvremeni Los Angeles, no ozračje podsjeća na zlatnu eru Hollywooda, a prati mladu ambicioznu glumicu Miju (Emma Stone) te jazz pijanista Sebastiana (Ryan Gosling). Zaljube se, a uz svoju ljubavnu priču pokušavaju realizirati i umjetničke snove. Međutim, kada ih karijere odvedu u različitim smjerovima, njihov se odnos nađe na kušnji...

Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw. Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs, odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw, bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga.

Što ljubav ima s tim?, HTV 1 u 21:15 sati
17-godišnja Anna Mae napušta rodni Tennessee i odlazi u St. Louis kako bi se ondje pridružila svojoj majci i starijoj sestri Alline. Alline je odvodi u noćni klub u kojem nastupa mladi glazbenik, popularni Ike Turner. Jedne večeri Anna Mae dolazi do mikrofona i otkriva svoje raskošne glasovne sposobnosti.

Tri mušketira, Doma TV u 22:15 sati
Aramis, Athos i Porthos, tri su mušketira koji se uz moto Svi za jednog, jedan za sve upuštaju u borbu protiv zlog kardinala Richeliera.

Spasilačka služba, Nova TV u 22:30 sati
Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti.

Tully, HTV 1 u 23:55 sati
Film prati mladu majku Marlo, koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućanskih poslova, Marlo jedva dočeka večer, a od muža baš i nema prevelike pomoći. Jednoga dana brat joj odluči unajmiti noćnu dadilju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti