King Kong se vraća u novoj animiranoj seriji

srijeda, 24. svibnja 2023.

Predstavljen je prvi trailer za Netflixovu animiranu seriju "Skull Island"

Legendaryjev MonsterVerse uskoro postaje još veći jer je Netflix upravo objavio najavu za nadolazeću animiranu seriju Skull Island, koja bi na streaming platformu trebala stići krajem lipnja ove godine. Serija nas vodi na naslovni Otok lubanja gdje nas čeka već poznata zvijer.

Detalji radnje za sada nisu otkriveni, ono što znamo jest da će nam Otok lubanja donijeti poznata čudovišta, uključujući onog dobro poznatog, golemog gorilu koji je ključan dio ovog filmskog čudovišnog svijeta.

Serija će pratiti skupinu ljudi koji su ostali nasukani na izoliranom otoku nakon nesreće. Moraju naći način kako preživjeti dok ne nađu put kući, ali im u tome ne pomaže činjenica da je otok prepun velikih stvorenja koje divljaju i čine im stvari još težim.

Novoobjavljeni teaser trailer je kratak, ali mu napetosti ne nedostaje. U nekoliko kadrova otkriven je niz stvorenja s kojima će se naši glavni likovi susresti, a na samom kraju vidimo i glavnu zvjerku, King Konga.

Za likove u novoj animiranoj seriji svoje su glasove posudili Nicholas Cantu, Mae Whitman, Darren Barnet, Benjamin Bratt i Betty Gilpin. Brian Duffield je stvorio seriju i napravio scenarij.

Koje sve tajne skriva Otok lubanja doznat ćemo 22. lipnja kada serija stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti