Arnold Schwarzenegger ima novi posao - radi za Netflix!

utorak, 23. svibnja 2023.

Jedna od najvećih akcijskih zvijezda sad je zadužena za akciju na streamingu na poziciji Chief Action Officer

Foto: YouTube

Najnovija Netflixova objava sve je iznenadila, nasmijala i obradovala – naime, otkrili su novog zaposlenika u svojim redovima i to je ni manje, ni više, nego Arnold Schwarzenegger.

„Nitko ne voli akciju više od mene. Zato sam prihvatio ovaj veliki novi posao kao Netflixov chief action officer“, objašnjava nam akcijska zvijezda na promotivnoj YouTube objavi. A tko zna akciju bolje od zvijezde Terminatora, Komandosa, Predatora, Totalnog opoziva, Istinitih laži, Plaćenika...

Potom Schwarzenegger navodi hrpu novih Netflixovih naslova punih akcije među kojima su nastavak akcijskog trilera Extraction s Chrisom Hemsworthom Extraction 2, treća sezona hit serije The Witcher s Henryjem Cavillom i špijunski akcijski triler Heart of Stone s Gal Gadot te za koje daje vlastiti komentar i istovremeno obećava Netflixovim gledateljima da će marljivo raditi kako bi pretplatnicima omogućio najbolju akciju na svijetu.

U kratkom promotivnom videu nije zaboravio spomenuti ni svoju prvu televizijsku ulogu – riječ je o špijunskoj humorističnoj seriji Fubar čija premijera slijedi ovih dana, 25. svibnja, a u kojoj glumi s Monicom Barbaro. Njih dvoje su otac i kćer, Luke i Emma, koji slučajno otkriju da oboje potajno rade za CIA-u zbog čega će ionako rizična akcija postati i disfunkcionalni obiteljski posao. Serija ima 8 epizoda i sve će biti dostupne preksutra, a u ostalim ulogama su Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter i Gabriel Luna.

Zabavni video završava Schwarzeneggerovim zaključkom da nitko ne zna akciju kao on, kao što nitko ne pogađa kao Netflix.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti