Novi trailer za "Extraction 2" prepun je akcije

četvrtak, 18. svibnja 2023.

Chris Hemsworth se ovog ljeta vraća u nastavku Netflixovog hit akcijskog filma

Nastavak filma Extraction bit će prepun akcije, više čak i od prvog dijela, ako je suditi po prvom službenom traileru, objavljenom ovih dana. Novi trailer malo nam opširnije otkriva priču koja nas čeka te najavljuje mnoštvo akcije. Još jednom će film pratiti Tylera Rakea (Chris Hemsworth) na akciji spašavanja nakon što je skoro poginuo u Bangladešu.

Službeni sinopsis filma otkriva radnju:

Nakon što je jedva preživio neprijatelje iz prvog filma, Rake se vraća kao plaćenik australske specijalne jedinice koji dobiva još jednu smrtonosnu misiju: spasiti ranjenu obitelj nemilosrdnog gruzijskog gangstera iz zatvora gdje su ih zatočili.

Ono što nas u novom filmu očekuje u istom je stilu kao i original, ali ćemo ovog puta dobiti akcijsku scenu koja će trajati čak 21. minutu. Scenarist i producent Joe Russo otkrio je kako nije bilo u planu da ta scena toliko traje nego ju je završio u trenu kada mu se činilo dostatnim za priču. Prvi nam je teaser otkrio dio te akcijske scene.

Extraction 2 ima veliki zadatak biti dostojan nastavak svog prethodnika, koji je postao neočekivani hit odmah nakon premijere. S obzirom na to da iza njega stoje braća Russo, Joe i Anthony, koji su napravili filmove kao što su Kapetan Amerika: Građanski rat i Osvetnici: Završnica, to nikog nije začudilo. Redateljsku palicu ovog nastavka drži Sam Hargrave.

Osim Hemswortha, u ovo će nastavku također glumiti Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Tinatin Dalakishvili, Andro Jafaridze, Miriam Kovziashvili, Marta Kovziashvili i Daniel Bernhardt.

Premijera filma Extraction 2 očekuje se na Netflixu 16. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti