TV Preporuke dana – Subota 1.4.

subota, 01. travnja 2023.

Nove epizode showova "Zvijezde pjevaju" i "Masked Singer", a izdvajamo i odlične filmove

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
U drugoj emisiji 12. sezone showa parovi izvode pop i šansonu. No, ovaj put kraj emisije neće svima donijeti veselje.

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Tko večeras napušta show?

Michael Palin: Putovanje u Irak, HTV 2 u 21 sat
Michael Palin kreće na posljednji dio putovanja po Iraku i u Bagdadu nailazi na jednu školu.

FILMOVI

Snaga je u meni, Doma TV u 19:55 sati
Dirljiva priča temeljena na knjizi Stronger autora Jeffa Baumana, žrtve bombaškog napada za vrijeme Bostonskog maratona 2013. godine. Jake Gyllenhaal glumi preživjelog Jeffa Baumana, koji je u eksploziji izgubio obje noge, ali ne i volju za životom.

Otkupnina za Kinga, RTL 2 u 20:15 sati
U maniri lake zabave, u dobrom ritmu i niz uistinu smiješnih situacija odvija se priča o otmici velikog Kinga. Uz odlično smišljen zaplet s četiri paralelna pokušaja otmice, osim komičnih obrata pratimo i odlično proveden razvoj glavnih likova i njihovih odnosa.

Kapetan Phillips, Doma TV u 22 sata
Kroz jedinstvene leće redatelja Paula Greengrassa, radi se istovremeno o napetom trileru i kompleksnom portretu bezbrojnih posljedica svjetske globalizacije.

Non Stop, RTL oko 22:20 sati
Savezni zrakoplovni agent Bill Marks (Liam Neeson) na novom je letu, a kad je zrakoplov već u zraku primi SMS poruku da ukoliko 150 milijuna dolara ne bude isplaćeno na određeni bankovni račun, svakih dvadeset minuta netko će umrijeti.

Opasan let, HTV 1 u 22:50
Nakon povratka iz Zaljevskog rata Cameron Poe vraća se kući u Alabamu gdje ga iščekuje trudna supruga Tricia. Čim je stigao, u mjesnom baru se sukobio s trojicom nasilnika pri čemu je u tučnjavi nehotice usmrtio jednog. Završi u zatvoru i sedam godina poslije se vraća voljenoj supruzi i kćeri.

Kvadrat, HTV 3 u 23:25 sati
Švedski redatelj Ruben Östlund donosi nam žestoku satiru umjetničkog miljea koja se bavi rastućim trendom egocentrične individualnosti i gubitkom zajedništva u društvu medijske mašinerije i spektakla.

Don Jon, HTV 1 u 0:45
Joseph Gordon-Levitt režirao je, napisao scenarij i pojavljuje se u glavnoj ulozi u ovoj simpatičnoj komediji o zavodniku koji odluči okrenuti novi list u životu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti