Sarah Chalke i Katherine Heigl u najavi za zadnje epizode serije "Firefly Lane"

utorak, 28. ožujka 2023.

Kate treba Tully više nego ikada u teaseru za zadnjih 7 epizoda Netflixove dirljive drame

Foto: YouTube

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugi dio druge sezone svoje hit dramske serije Firefly Lane kojoj će to biti i kraj serije.

U najavi vidimo Tully (Katherine Heigl) koja govori kako život nije isti otkad je izgubila najbolju prijateljicu, ali kad shvati da to zvuči kao da je Kate (Sarah Chalke) umrla, brzo se ispravi: „Samo smo prestale pričati. Sigurna sam da je ona super.“ No, Kate nije ni blizu dobrom – kraj prvog dijela druge sezone upoznao ju je s fatalnom dijagnozom koju bi inače odmah podijelila s najboljom prijateljicom, da one nisu prestale razgovarati nakon što je Tully doživjela automobilsku nesreću s Kateinom kćeri Marom (Yael Yurman). No, Katein očajni poziv u pomoć odmah će dovući Tully s Antarktike.

Hit serija nastala je prema istoimenom romanu Kristin Hannah, a adaptaciju scenarija napravila je Maggie Friedman, koja je i showrunnerica serije. Radnja prati više vremenskih linija u prijateljstvu između Tully i Kate: kroz srednju školu, fakultet i nakon njega, te kasnije kad Kate postane majka. Priča je to o prijateljstvu dugom preko 30 godina koje prolazi apsolutno sve – ljubav, odricanje, ljubomoru, bol i sreću. Najbolje prijateljice više su puta prolazile krizu u svom odnosu, svaki put i u svakom razdoblju iz nekog novog razloga.

Kritičari nisu oduševljeni serijom, ali gledatelji je obožavaju te je Netflix nekoliko puta objavio kako ima izrazito visoku gledanost. U ostalim važnijim ulogama su Ben Lawson, Beau Garrett, Ignacio Serricchio i Yael Yurman.

Finalnih sedam epizoda serije Firefly Lane na Netflix stiže 27. travnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti