John Malkovich i Thomas Jane u krvavom trileru "One Ranger"

četvrtak, 23. ožujka 2023.

Ovog svibnja u kina stiže akcijski triler čiju najavu danas imamo prilike vidjeti

Ovih je dana ekskluzivno objavljen trailer za film One Ranger, nadolazeći akcijski triler u kojem glavne uloge imaju holivudske legende John Malkovich i Thomas Jane. Ovaj neo-vestern donosi nema međunarodnu kriminalističku potragu, koja nas vodi na put od Teksasa do Londona.

Trailer nam predstavlja Janea kao revolveraša, teksaškog rendžera, koji se baš i ne drži pravila kada je u lovu na negativce. Iako uglavnom radi unutar SAD-a, njegov će ured dobiti zadatak da se udruži s britanskom agenticom (Dominique Tipper) kako bi zajednički zaustavili terorista u Velikoj Britaniji - pljačkaša banaka (Dean Jagger), koji je pobjegao iz zatvora rendžeru ispred nosa.

U traileru također vidimo Malkovicha u ulozi visoko rangiranog člana britanske obavještajne službe, koji će probati suzbiti kaotičnu energiju američkog rendžera.

U službenom sinopsisu detaljnije je otkrivena radnja filma:

Britanski obavještajci povezuju se s Teksaškom pravdom u ovom uzbudljivom akcijskom trileru. Revolveraš, teksaški rendžer (Thomas Jane) lovi pljačkaša banke (Dean Jagger) preko pustinje te otkriva kako je on zapravo međunarodni terorist s planom detoniranja bombe usred Londona. Kada rendžer ostane bez partnera dobije zadatak udružiti se s britanskom obavještajkom (Dominique Tipper) i njenim šefom (John Malkovich) kako bi zajednički doveli odmetnika pravdi - živog ili mrtvog.

Redateljsku palicu filma drži Jesse V. Johnson, a film je režirao prema vlastitom scenariju.

Akcijski triler One Ranger u odabrana kina i na video-na-zahtjev uslugu stiže već 5. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti