Jordan Peele radi na četvrtom filmu, planiran tek za Božić 2024.

utorak, 21. ožujka 2023.

Zasad neimenovani naslov naći će se u kinima tjedan nakon filmova "Avatar 3" i "Sonic: Super jež 3"

Foto: Depositphotos

Jordan Peele radi na svom četvrtom filmu koji u kinima možemo očekivati za Božić, ali tek sljedeće godine.

Studio Universal Pictures, koji je objavio njegova prošla tri naslova Get Out, Us i Nope, dodali su u svoj raspored kino prikazivanja Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele i to za 25. prosinca 2024. godine. Prema tom planu film na velika platna stiže tjedan dana nakon što 20. prosinca u kina stignu nastavci popularnih filmova, Avatar 3 Jamesa Camerona i nove avanture plavog ježa Sonic Superjež 3.


Jordan Peele sa suprugom, komičarkom i glumicom Chelsea Peretti na premijeri filma Nope u Los Angelesu 18. srpnja 2022.

Kao što je i dosad bio slučaj s Peeleovim projektima, niti o ovom nisu poznate nikakve informacije – niti naslov, niti žanr, niti glumci, a s obzirom na to da su dosadašnji filmovi bili od horora do horor SF-a, jedino znamo da možemo očekivati doslovno bilo što.

Peeleov prvi film bio je psihološki horor Get Out koji je pri izlasku 2017. godine odmah postigao veliki uspjeh kod kritike i publike te zaradio 255 milijuna dolara diljem svijeta i imao je četiri nominacije za Oscara. Sljedeći film Us 2019. također je zaradio 255 milijuna dolara, a prošle godine u kinima smo gledali Nope čija je zarada prešla 170 milijuna dolara te na kojem je radio sa zvijezdom svog prvog filma, Danielom Kaluuyaom.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti