TV Preporuke dana – Subota 4.2.

subota, 04. veljače 2023.

Tijekom večeri čeka vas izvrstan izbor filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Michael Palin: Moja putovanja, HTV 2 u 21:10 sati
Nastavljajući putovanje Himalajom, Michael se penje u Nepal i Tibet, kako bi stigao do baznoga kampa na Everestu, stopama svojih junaka Malloryja i Irvinea, planinara iz 20-ih godina 20. stoljeća.

FILMOVI

Potraga za srećom, Doma TV u 19:55 sati
Film je inspiriran životom milijunaša i uspješnog biznismena Chrisa Gardnera, čovjeka koji je izgubio sve osim svoga sina i sna za boljim životom.

Klan, HTV 3 u 20 sati
Istinita priča o obitelji Puccio iz kvarta San Isidro u Buenos Airesu koja je ranih 80-ih godina zgrtala novac otmicama i otkupninama bogatih sugrađana, najčešće njihovih sinova, kćeri ili majki.

50 prvih poljubaca, HTV 1 u 20:15 sati
Hary koji živi bezbrižnim životom u havajskom akvatoriju ima zanimljiv hobi. On naime slama srca turistkinja koje traže ljubavnu romansu te ih nakon provedene noći ostavlja. Jednog dana Hary upozna lijepu Lucy koja nije kao ostale njegove djevojke. Shvati da ukoliko želi Lucy mora je iskreno i bez muljanja šarmirati i osvojiti.

Geostorm, Nova TV u 20:15 sati
Kada katastrofalne klimatske promjene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svjetski vođe se ujedine i odluče stvoriti veliku mrežu satelita oko planeta, koji će kontrolirati klimu i čuvati stanovništvo cijelog svijeta. Nakon uspješnog čuvanja Zemlje dvije godine, nešto krene po zlu.

Brzi i žestoki 6, RTL u 20:15 sati
Pljačka u Riu osigurala je 100 milijuna za ekipu Doma i Briana, pa su se naši junaci rasuli svijetom, ali nemogućnost povratka kući i stalni bijeg učinili su njihove živote nepotpunima. U međuvremenu Hobbs kroz 12 zemalja prati ubojite vozače plaćenike. Ispostavlja se da njihovom vođi pomaže Letty, ljubav za koju je Dom mislio da je mrtva.

Mortdecai, Doma TV u 22 sata
Snimljena prema popularnoj knjizi Kyrila Bonfigliolija, priča prati trgovca umjetninama Charlesa Mortdecaija na njegovom putovanju svijetom u potrazi za ukradenom slikom koja sadrži kod tajnog bankovnog sefa punog nacističkog zlata.

Bourneova nadmoć, RTL u 22:30 sati
Jason Bourne (Matt Damon) ostavio je iza sebe život profesionalnog ubojice, no noćne more podsjećaju ga na dane kada je obavljao prljave poslove za CIA-u. Gotovo paranoidnog ponašanja, Bourne više nije siguran koja su sjećanja istinita, a koja proizvod njegove mašte.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti