TV Preporuke dana – Nedjelja 21.8.

nedjelja, 21. kolovoza 2022.

Nedjelja donosi odličan izbor novijih i starijih hit filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Leteći cirkus Montyja Pythona, HTV 3 u 21:05 sati
Kultna humoristična serija prikazivana je na BBC-ju od 1969. do 1974. godine.

Podmornica, HTV 2 u 23:20 sati
Prosinac je 1942. godine. Zapovjednik Johannes von Reinhartz kreće u novu, tajnu misiju - mora prevesti tri diverzanta na istočnu obalu SAD-a podmornicom U-822.

FILMOVI

Zavjet ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
Tek vjenčani mladi bračni par Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce.

Stranac, RTL u 20:15 sati
Uzbudljivi akcijski triler u režiji majstora pametnog akcijskog žanra Martina Campbella. Pravda, osveta i iskupljenje u središtu su ove provokativne priče o dvojici muškaraca čije skrivene prošlosti eksplodiraju u sadašnjosti.

Mobitel, RTL 2 u 20:15 sati
Ostane li bez signala na mobitelu, umrijet će. Što biste napravili da vas nazove potpuna strankinja i počne preklinjati da joj spasite život?

Rocky 5, HTV 2 u 21:35 sati
Ovaj put Rocky se suočava s protivnikom kojega je zavolio kao rođenog sina, svojim učenikom, mladim boksačem Tommyjem Gunnom. Ni pred najvećim iskušenjem, Rocky ne pokazuje strah i nikada ne odustaje pred teškim izazovima.

Lice s ožiljkom, RTL u 22:10 sati
Mnogi su kritizirali da je film bespotrebno okrutan, a Al Pacinova gluma pretjerana (dovoljno je prisjetiti se legendarne scene pokolja i šmrkanja kokaina), no činjenica jest da je malo koji film ostavio tako snažan utjecaj, ne samo u svijetu gangsterskog filma, već u pop-kulturi.

Vuk s Wall Streeta, Nova TV u 22:15 sati
Temeljen na istinitoj priči, film predstavlja život Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio), od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti