Ed Skrein pokazao svoj glazbeni talent u najavi za "I Used to be Famous"

utorak, 16. kolovoza 2022.

Stiže komedija o bivšem popularnom pjevaču koji želi vratiti slavu, a pomoć će stići na neočekivan način

Foto: YouTube

Dva sasvim suprotna glazbena svijeta susreću se u prvoj najavi za novu Netflixovu komediju I Used to be Famous.

Vince (Ed Skrein) je nekada bio pjevač u najpopularnijem boy bendu na svijetu. Danas je on sam, očajan i zaboravljen od svih. Slučajna svirka u parku sa Steviejem (Leo Long), autističnim bubnjarom koji ima nevjerojatan talent za ritam, donijet će obojici prekrasno, neočekivano prijateljstvo – povezat će se zahvaljujući glazbi.

Riječ je o režiji prvog dugometražnog filma Eddieja Sternberga koji je producirao Collie McCarthy iz Forty Foot Picturesa za Netflix. Komedija je snimljena prema Sternbergovom kratkom filmu istog naziva koji je napravio iz čiste fascinacije bivšim članovima i članicama boy i girl bendova.

Autističnog bubnjara glumi neurorazličit glazbenik Leo Long koji u filmu predstavlja neokaljan svijet kroz oči amatera, dok je Ed Skrein u ulozi iskvarenog, iskomercijaliziranog pripadnika glazbene scene. Filmaši su blisko surađivali s National Autistic Society i Access All Areas kako bi adekvatno prikazali glazbenike koji su u spektru i njihov doživljaj svijeta. U ostalim ulogama su Eoin Macken, Lorraine Ashbourne, Eleanor Matsuura, Neil Stuke i Stanley Morgan.

Film I Used to be Famous premijerno će biti prikazan u odabranim kinima u Ujedinjenom Kraljevstvu od 9. rujna, nakon čega dolazi globalno na Netflix od 16. rujna.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti