Još više intergalaktičkog kaosa u novoj sezoni serije "Rick i Morty"

utorak, 16. kolovoza 2022.

Šesta sezona predstavljena je novim trailerom, na male ekrane stiže početkom rujna

Adult Swim je ovih dana objavio najnoviji trailer za nadolazeću, željno iščekivanu šestu sezonu svoje popularne animirane serije Rick i Morty, manje od mjesec dana prije premijere nove sezone. Novi trailer otkriva nam djelić kozmičkog nereda nove sezone, uključujući i Sanchez/Smith obiteljsku dramu.

Trailer počinje kao i mnoge epizode serije do sada, usred kaosa u kojem su se našli Rick i Morty. Ovog ih puta vidimo kako sjede uz zid, usred napada s laserskim pištoljima, s nepoznatim neprijateljem.

Rick svoj vjerni bord zove da im pusti pjesmu kako bi im se podigao moral i odjednom počne svirati Paranoid Black Sabbatha. Ono što slijedi je niz katastrofalnih događaja i Rick koji govori kako će obitelj "nestati iz stvarnosti", što je navodno drugačije od umiranja.

Serija Rick i Morty svoju je premijeru imala 2013. godine, a prati Ricka Sancheza u njegovim svakodnevnim svemirskim, vremenskim i interdimenzionalnim putovanjima s njegovim unukom Mortyjem. Također pratimo njegov odnos s njegovom vrlo inteligentnom kćeri, blesavim zetom i unukom Summer. Odmah po izlasku je serija postala klasik i u posljednjih devet godina od premijere postala svojevrsni kulturni fenomen.

Seriju su stvorili Dan Harmon i Justin Roiland. Glavnu glasovnu glumačku postavu čine Roiland kao Rick Sanchez, Chris Parnell kao Jerry Smith, Spencer Grammer kao Summer Smith, Sarah Chalke kao Beth Smith, Maurice LaMarche kao Morty i Kari Wahlgren kao Jessica.

Šesta sezona serije Rick i Morty s prikazivanjem bi trebala krenuti 4. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti