Serija "Archer" u novoj sezoni traži novog vođu

ponedjeljak, 08. kolovoza 2022.

Objavljeni trailer za 13. sezonu hit serije "Archer" otkriva svijet bez Jessice Walter kao Malory Archer

Napokon je stigao trailer za 13. sezonu FX-ove popularne animirane humoristične serije Archer. Nagrađivana animirana serija namijenjena odrasloj publici u novoj sezoni će nam ponovno donijeti najboljeg špijuna na svijetu, Sterlinga Archera, i pokazati nam kako se tim snalazi s prazninom koja je ostala na samom vrhu agencije.

Trailer za novu sezonu pokazuje nam kako se naš glavni protagonist nosi s odsustvom svoje majke Malory Archer. Njoj je glas posuđivala Jessica Walter, koja je ovaj svijet napustila prošle godine.

U odsustvu svoje majke, koja je predvodila njihovu agenciju, Archer zaključuje kako je sada sam sebi šef, slobodan raditi što god želi, što uključuje i odbijanje sudjelovanja u misijama. Kroz trailer vidimo kako je Archer opterećen sa željom da nastavi majčino naslijeđe, što mu predstavlja veliki problem. Agencija se nalazi u novom vlasništvu te se postavlja pitanje tko će biti novi vođa, a čini se kako za tu poziciju ima više kandidata.

Seriju Archer 2009. je stvorio Adam Reed, koji posuđuje svoj glas jednom od likova. Ostalu glasovnu glumačku ekipu popunjavaju H. Jon Benjamin, Aisha Tyler, Judy Greer, Chris Parnell, Amber Nash i Lucky Yates. U novoj sezoni će svoje glasove također posuditi Kenan Thompson, Alison Pill, Christian Slater, Kayvan Novak i Stephen Tobolowsky.

13. sezona popularne serije svoju će premijeru imati 24. kolovoza.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti