Serija "The Old Man" dobila 2. sezonu

srijeda, 29. lipnja 2022.

Akcijska triler serija s Jeffom Bridgesom u glavnoj ulozi dobila je odlične ocjene kritike i gledatelja

Foto: YouTube

Akcijska dramska triler serija The Old Man s Jeffom Bridgesom u glavnoj ulozi nastavit će se s drugom sezonom.

Serija je na male ekrane stigla 16. lipnja i dosad su prikazane tri epizode od ukupno sedam, ali dobila je odlične ocjene kritike i ima dobru gledanost. Sve je to utjecalo na odluku da se radnja nastavi na drugu sezonu iako još nisu ni prikazane sve epizode aktualne sezone.

Riječ je o akciji snimljenoj prema istoimenom romanu Thomasa Perryja iz 2017. o bivšem CIA operativcu Danu Chaseu (Bridges) koji živi izvan sustava već 30 godina otkad je napustio službu. No, nakon što je prisiljen ubiti plaćenika koji provali u njegov dom, Dan će morati pobjeći i usput se sresti sa Zoe McDonald (Amy Brenneman) koja će biti njegova osoba od povjerenja u bijegu i potrazi.

U ostalim ulogama su John Lithgow, Alia Shawkat, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Bill Heck, Leem Lubany i Pej Vahdat. Adaptaciju scenarija napravili su Jonathan E. Steinberg i Robert Levine.

„Jako smo uzbuđeni što ćemo uskoro započeti s novim poglavljem ovog putovanja. Naši partneri u FX-u i 20th Televisionu pokazali su da imaju strpljenja, vjere i podrške dok smo dovršavali prvu sezonu i smatram da nema boljeg načina da im se odužimo, nego da napravimo drugu sezonu koja će još više podići ljestvicu očekivanja. … Nevjerojatno smo zahvalni i na gledanosti i ocjenama koje je serija dobila tako da se jedva čekamo vratiti na posao“, stoji u zajedničkoj izjavi scenarista Steinberga te producenata Warrena Littlefielda i Dana Shotza.

Serija The Old Man trenutno se prikazuje na FX-u i na streaming servisu Hulu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti