Russell Crowe i Ray Winstone u najvećoj boksačkoj priči ikad ispričanoj

ponedjeljak, 20. lipnja 2022.

Objavljen je trailer za nadolazeću sportsku dramu imena "Prizefighter"

Signature Entertainment je objavio službeni trailer za svoju nadolazeću sportsku dramu Prizefighter, koja se temelji na istinitoj priči, a svoj će izlazak imati ovog ljeta na streaming platformi Prime Video.

U jednoj od glavnih uloga nalazi se Russell Crowe, kojeg imamo prilike vidjeti i u traileru. Video počinje s mladićem sklonim sukobima. Njegov djed (Crowe) je boksač, koji je uvjeren da će dječak sigurno ići njegovim stopama.

Trailer nas zatim vodi kasnije u njihov život kada je dječak, Jem Belcher (Matt Hookings) sada odrastao i zaista se, kao i njegov djed, bavi borbama.

Službeni opis filma otkriva detalje radnje:

Jem Belcher (Hookings) je rođen u siromaštvu, uzor mu je bio djed (Crowe), bivši boksač koji se sada bori s ovisnostima. Očajnički je željan stvoriti svoj život i ispoštovati djedovo nasljeđe pa za pomoć traži hvaljenog trenera (Ray Winstone), koji njeguje njegov prirodno urođeni talent i trenira ga da postane najveći borac na svijetu. Jem je na vrhu svijeta prije nezgode radi koje postaje poluslijep, što potakne njegovo propadanje. Jem se mora još jednom dokazati i boriti se na brutalnom natjecanju kako bi osvojio titulu prvaka.

Redateljsku palicu filma drži Daniel Graham, a scenarij potpisuje Hookings. On se nalazi i u glavnoj ulozi, a uz njega, Crowea i Winstonea u filmu također glume Marton Csokas, Jodhi May, Steven Berkoff i Julian Glover.

Film Prizefighter će na Amazonov Prime Video stići 22. srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti