Serija "Black Mirror" konačno dobiva 6. sezonu

srijeda, 18. svibnja 2022.

Netflix je zadnju sezonu objavio još u lipnju 2019., a izvori navode kako se radi na novim epizodama

Foto: Twitter

Konačno: Netflix radi novu sezonu serije Black Mirror, javlja Variety!

Nakon skoro tri godine od premijere pete sezone omiljene distopijske dramske serije koja je na Netflix stigla u lipnju 2019. stižu navodno provjerene informacije o tome da se antologijska serija nastavlja te da trenutno traje potraga za glumačkom ekipom.

Iako se detalji o novim pričama drže u apsolutnoj tajnosti, strani mediji javljaju kako će šesta sezona imati više epizoda od pete koja je imala samo tri epizode u kojoj su glumila redom poznata imena Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace i Miley Cyrus.

Izvori bliski produkciji navode i kako će najnovija sezona biti filmska u smislu da se svaka epizoda tretira kao zaseban film, a ne kao samo epizoda serije što je ionako u skladu s dosadašnjim epizodama koje često premašuju 60 minuta i raskošno su producirane.

Ovo će biti prva sezona nakon što su njezin tvorac Charlie Brooker i kreativna partnerica Annabel Jones otišli iz produkcijske kuće House of Tomorrow (dio Endemol Shine Group) u siječnju 2020. i osnovali novu naziva Broke and Bones u koju je Netflix uložilo pozamašnu svotu za suradnju tijekom petogodišnjeg perioda. Nije poznato hoće li Brooker nastaviti raditi na seriji budući da je prije dvije godine zbog pandemije bio vrlo skeptičan o nastavku serije jer nije bio siguran koliko su ljudi spremni za nove priče o raspadu društva kad se u početku pandemije društvo našlo pred dosad neviđenom situacijom.

Netflix i produkcijske kuće zasad nisu imale službenih komentara tako da nema druge, nego čekati daljnje informacije i potvrde!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti