TV Preporuke dana – Nedjelja 15.5.

nedjelja, 15. svibnja 2022.

Nova epizoda "Plesa sa zvijezdama" i serija uz veliki izbor filmova s početka i kraja 1990-ih te pokoji noviji naslov

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Još su tri emisije do kraja aktualne sezone, a ovotjedna emisija dovodi na plesni podij i posebne goste šest plesnih parova. Marka Petrića i Gabrielu Pilić na plesnom podiju podržat će njihov zajednički prijatelj, te Gabrielin partner iz prve sezone i Markov kolega, glumac Slavko Sobin. Jelena Perić i Marko Mrkić plesat će uz prijateljicu, inspirativnu sportašicu Maju Drobnjaković.

Šutnja, HTV 3 u 21:15 sati
Sekvenca kratkih scena otvara ovu epizodu: vidimo što se dogodilo Katji, trećoj djevojci koja je pronađena mrtva. Polako se otkrivaju veze između ubijenih djevojaka...

Jadnici, HTV 2 u 21:55 sati
Fantine mora napustiti Pariz kako bi pronašla posao. Očajna i siromašna, prisiljena je donijeti nepodnošljivo tešku odluku kako bi svojoj maloj kćeri Cosette omogućila bolji život.

FILMOVI

Najtraženiji, Doma TV u 19:55 sati
Heroj Zaljevskog rata James Dunn nepravedno je zatočen zbog ubojstva pretpostavljenog. Čekajući pogubljenje prihvaća neočekivanu ponudu generala Woodwarda, predvodnika tajne vladine skupine: ako smakne industrijalca Bickharta, zloglasnog proizvođača bojnih otrova, bit će ponovno slobodan.

Posljednji Mohikanac, HTV 2 u 20:05 sati
Michael Mann je snimio raskošno ostvarenje u kojem vrsno kombinira uzbuđenja i napetosti, scene bitaka s romantičnim trenucima, ne pretjerujući niti s jednim elementom. Uz njegovu režiju ističe se fotografija Dantea Spinottija te pogotovo izvrsne glumačke interpretacije cijele ekipe.

Osiguranje, RTL u 20:15 sati
Bivšeg specijalca je napustila sreća i sad očajnički traži posao, te prihvaća onaj zaštitara u starom trgovačkom centru u opasnom dijelu grada. Prvu noć otvara vrata očajnoj djevojci koja je pobjegla policiji na putu za svjedočenje. Za petama joj je psihotični otimač koji sa svojim pomagačima neće prezati ni pred čim dok ne uklone sve svjedoke.

Ubojstvo po brojevima, RTL 2 u 20:15 sati
Cassie je detektivka Odjela za ubojstva na tragu dvojici srednjoškolaca, Richardu i Justinu koji su počinili naizgled savršeno ubojstvo. No, iako su psihopat Justin i razmaženi Richard svoje ubojstvo nedužne djevojke pomno isplanirali, nisu računali na Cassienu predanost i njezinog novog partnera.

Jurski park III, RTL u 22 sata
Paleontolog Alan Grant pristane pratiti bogatog pustolova i njegovu ženu u zračnom razgledavanju Isla Sorne na kojem je tvrtka InGen prije radila pokuse s uzgojem prethistorijskih stvorenja. Oni doživljavaju nesreću, a dr. Grant otkriva da ljudi u čijoj je pratnji nisu ono za što se izdaju, a životinjski je svijet tog udaljenog otoka postao znatno inteligentniji, brži i žešći no što je on mogao zamisliti.

Specijalist, Doma TV u 22 sata
Ray je nekadašnji specijalac i stručnjak za eksplozive koji je napustio službu nakon što je s kolegom Nedom učinio kobnu grešku u kojoj su stradali nedužni ljudi. Nakon toga Ray godinama živi povučeno izbjegavajući svaku vezu s prošlošću. No, s njim u kontakt stupi May koja od Raya zatraži da joj pomogne u osveti ubojicama njezinih roditelja.

Izbor, Nova TV u 22:45 sati
Gabby je studentica medicine koja se zbog toga doseljava u novo predgrađe gdje odmah dolazi u konflikt s novim susjedom. Gabby ga napada zbog psa i zbog jake muzike koja joj smeta. Međutim, ponovno ga viđa u veterinarskoj stanici te se počinje zbližavati s njim.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti