Otkazana serija "Space Force"

ponedjeljak, 02. svibnja 2022.

Nakon samo dvije sezone je Netflix odlučio prestati s produkcijom zabavne serije sa Steveom Carrellom

Netflix ponovno rastužuje fanove. Nakon što su dvije sezone pokušavali opravdati postojanje specijalne vojne jedinice Space Force, Steve Carrell i ostatak njegove glumačke ekipe očito nisu bili dovoljno uvjerljivi jer je Netflix odlučio kako serija neće nastaviti svoju priču.

Serija se pojavila usred stvaranja stvarne američke Space Force jedinice, a pratila je generala Marca Nairda (Carrell), koji je dobio zadatak voditi tu novu granu američke vojske. Zajedno sa svojom ekipom imao je zadatak organizirati svoj odjel u rangu ostatka vojske. Naravno da taj zadatak nije bio nimalo lak, s obzirom na sve prepreke na koje su nailazili.

U prvoj sezoni su Marc i njegova ekipa odmah bili bačeni u vatru kada su dobili zadatak ljude vratiti na Mjesec do 2024. godine. U drugoj smo sezoni, koja je izašla ove veljače, pratili posljedice neuspjeha misije na Mjesec, a Space Force ekipa dobila je četiri mjeseca da dokaže kako zaslužuju nastaviti svoj rad.

Fantastičnu glumačku ekipu predvodio je Carrell, a u njoj su se još nalazili John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang i Don Lake te Lisa Kudrow kao Nairdova žena, koja se nalazi u zatvoru.

Unatoč vrhunskoj glumačkoj ekipi i Gregu Danielsu, koju je seriju stvorio te na njoj radio kao showrunner s Normom Hiscockom, serija ipak nije uspjela postići željeni uspjeh te je Netflix odlučio kako se ipak ne isplati ulagati u daljnju produkciju.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti