Jorja Fox se neće vratiti u drugoj sezoni serije "CSI: Vegas"

srijeda, 26. siječnja 2022.

Serija je zeleno svjetlo za drugu sezonu dobila u prosincu, ali Sara i Grissom neće biti u njoj

Jorja Fox je odlučila kako se Sara Sidle, koju je glumila u originalnom CSI-u, neće vratiti u drugoj sezoni oživljene serije pod nazivom CSI: Vegas. Fox je na Twitteru otkrila kako je odlučila propustiti daljnje nastavke.

U prvoj smo sezoni oživljene serije mogli vidjeti povratak zvijezda originalne serije Williama Petersena i Fox, a nakon što je u prosincu serija dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu otkriveno je kako se Petersen također neće vratiti.

Petersen je potpisao ugovor samo za tih deset epizoda prve sezone te će dalje na projektu raditi kao izvršni producent. Fox je potpisala takav ugovor da je bila slobodna sama odabrati hoće li nastaviti svoju priču, ali je odlučila da bez Grissoma nema ni Sare.

"Nakon mnogo razmišljanja sam odlučila kako neću nastaviti CSI: Vegas. Za mene je CSI oduvijek bio i ljubavna priča. Priča u kojoj ljudi mogu pronaći ljubav i na najmračnijim mjestima i vremenima.", napisala je glumica i dodala: "Jednostavno ne mogu ponovno razdvojiti Saru i Grissoma. Tako da odlazi Grissom...odlazi i Sara. Gdje god idu, idu zajedno."

Prva sezona na malim se ekranima pojavila u listopadu prošle godine, a kada bismo mogli gledati nastavak za sada još nije otkriveno.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti