Počinje "Sezona zavjera" na kanalu Viasat History

nedjelja, 09. siječnja 2022.

Istražite detaljnije nego ikad neke od najvećih zavjera prošlog stoljeća

Svakog radnog dana navečer, od ponedjeljka 10. siječnja u 21:00 sat kanal Viasat History donosi nam tematski blok Sezona zavjera.

Je li ono u što su nas učili  da vjerujemo istina, je li baš sve utemeljeno na znanstvenim dokazima ili postoje čuda prirode i fenomeni koje ne možemo shvatiti i jesu li slučajnosti upravo to ili su dio mnogo šire mreže zavjera?

Ova sezona, u kojoj ćemo vidjeti premijeru serije Tajne Bermudskog trokuta, nastoji odgovoriti na ta pitanja istražujući detaljnije nego ikad neke od najvećih zavjera prošlog stoljeća.

Serija Tajne Bermudskog trokuta prikazuje se premijerno svakog radnog dana navečer, od ponedjeljka 10. siječnja u 21:00 sat.

Istražujemo istinu o jednoj od najpoznatijih svjetskih tajni: području u Atlantskom oceanu poznatom kao Bermudski trokut, u kojem brodovi i avioni nestaju bez traga. U tri epizode, voditelji Rick Edwards i Ortis Deley posjećuju stručnjake u ustanovama svjetskog ranga s obje strane Atlantika kako bi istražili znanstvena objašnjenja u pozadini nekih od najpoznatijih i najzagonetnijih priča o Bermudskom trokutu.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti