Chris Hemsworth podijelio video sa snimanja nastavka akcijskog trilera "Extraction"

ponedjeljak, 06. prosinca 2021.

"Extraction 2" trenutno se snima u Pragu

Foto: YouTube

Chrisa Hemswortha ponovno ćemo gledati u ulozi plaćenika Tylera Rakea, a glumac je sam podijelio kratki video sa snimanja u Pragu.

Riječ je o nastavku prošlogodišnjeg akcijskog trilera Extraction, koji se vodi pod jednostavnim naslovom Extraction 2, a koji nastavlja pustolovine neuništivog glavnog junaka. U kratkom videu možemo čuti glumca kako komentira: "Prvi dan snimanja za Extraction 2. Dvije stvari su drugačije od prošlog filma. Prva: jako je, jako hladno. Drugo: Ja sam živ. Kako? Morat ćete to saznati. Pogledajte film!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Russo Brothers (@therussobrothers)

Extraction je prošle godine u travnju premijerno prikazan na streaming servisu Netflix prema čijim podacima je film pogledalo oko 90 milijuna kućanstava. Bio je to redateljski debi Sama Hargravea s Hemsworthom kao plaćenikom koji dobije nemoguću misiju i koji s novim zadatkom više nema što izgubiti. Poznati filmaš Joe Russo ponovno je napisao scenarij.

Originalni film završio je potencijalno pogubno za Rakea, ali u finalnoj sceni pokazala se mogućnost da je preživio. To je potvrđeno u rujnu ove godine kad je Netflix objavio teaser za novi film uz hashtag #RakeLives tako da ćemo očito saznati na kakav je gotovo nemoguć način ipak preživio.

Extraction 2 zasad pod glumačkom postavom navodi još samo Sammyja Jonasa Heaneya, a na Netflixu ga očekujemo tijekom 2022. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti