TV Preporuke dana – Nedjelja 28.11.

nedjelja, 28. studenog 2021.

Nedjeljna večer ponovno donosi starije filmske naslove

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
 

Korijeni, HTV 2 u 22 sata
Chicken George pobjeđuje u mnogim borbama za Toma Leau te počinje sanjati o tome da će jednoga dana biti slobodan. Tom Lea izgubi okladu protiv Engleza i proda mu Georgea.

FILMOVI

Siva Sova, HTV 2 u 20:05 sati
Archie "Grey Owl" je Englez koji je emigrirao u Kanadu gdje je radio kao lovac na krzna. Archie se zalagao za očuvanje prirode i vrijednosti ondašnjeg autohtonog stanovništva te se odijevao poput Indijanca. Nakon što u gradu upoznaje mladu Indijanku čiji je otac odbacio indijanski način život, ona od Archieja poželi saznati nešto više o svojoj povijesti.

Brzi i žestoki, RTL u 20:15 sati
Brian O'Conner je mladi agent FBI-ja koji istražuje seriju otmica kamiona i krađu njihovih tereta, pod krinkom jednog od članova bande koju predvodi karizmatični Dominic Toretto. O'Conner upoznaje Torettov svijet kriminala i bandi, u kojem se sukobi rješavaju noćnim auto utrkama. S vremenom počinje suosjećati sa svojim glavnim osumnjičenikom i zaljubljuje se u njegovu sestru.

Avatar, RTL 2 u 20:15 sati
U epskoj akcijskoj pustolovini redatelj James Cameron vodi nas u veličanstveni svijet kakav dotad nismo vidjeli – na dalekom planetu Pandori jedan će se junak otisnuti na put iskupljenja predvodeći herojsku bitku za spas civilizacije vanzemaljaca koju je prihvatio kao vlastitu.

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Doma TV u 21:45 sati
Godina je 1957. i prošlo je puno vremena od posljednje avanture profesora Jonesa. On svoje stare dane provodi vodeći tihi i miran život profesora na koledžu, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći.

Čudo u 34. ulici, HTV 1 u 22:55 sati
New York za vrijeme Adventa dok grad obilježava Dan zahvalnosti i priprema se za skoru proslavu Božića. Kad vidi da unajmljeni Djed Božićnjak posrće od alkohola, ambicioznoj se Doris učini da je sve propalo. Ona je organizatorica proslave Dana zahvalnosti i božićnih događanja u robnoj kući Macy's pa pijanom djedici mora hitno pronaći zamjenu. Slučajno odabere Krisa Kringlea, simpatičnog starca duge bijele brade…

Black Panther, Nova TV u 23 sata
Marvelov film prati T'Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a TChallin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti