Stiže i druga sezona serije "Arcane"

ponedjeljak, 22. studenog 2021.

Hailee Steinfeld, Ella Purnell i Katie Leung ponovno će posuđivati glasove u adaptaciji igre "League of Legends"

Obožavateljima animirane serije Arcane streaming servis Netflix ovog je vikenda donio dobre vijesti: adaptacija popularne video igre League of Legends dobit će i drugu sezonu! Serija je tek ovog mjeseca ugledala svjetlo dana, a već je oduševila publiku diljem svijeta te je druga sezona navodno već u produkciji.

Arcane je prequel serija League of Legends priči, a smještena je u utopijsku regiju Piltover i potlačeno podzemlje Zaun, a priča prati porijeklo dva kultna šampiona iz LoL-a i moć koja će ih razoriti.

Za sada nam nije otkriveno kakva nas radnja očekuje u drugoj sezoni serije, ali ono što znamo jest da će Hailee Steinfeld, Ella Purnell i Katie Leung ponovno svoje glasove posuđivati likovima u seriji.

"Presretni smo radi pozitivnih kritika na prvu sezonu serije Arcane i radimo neumorno s kreativnim čarobnjacima u Riotu i animacijskom studiju Fortiche da stvorimo i drugu sezonu.", zajednički su izjavili tvorci serije Christian Linke i Alex Yee.

Otkako je ugledala svjetlo dana 2009. godine igra League of Legends smjestila se među najuspješnije online igre svih vremena. S obzirom na to da u svijetu LoL-a postoji čak 155 šampiona, tema za drugu sezonu zasigurno neće nedostajati.

Kada bi druga sezona trebala stići na Netflix za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti