Konačno trailer za "Don't Look Up": Lawrence i DiCaprio žele spasiti svijet

srijeda, 17. studenog 2021.

Dvije velike zvijezde u Netflixovoj satiričnoj komediji Adama McKaya

Foto: YouTube

Dva mjeseca nakon prvog teaser trailera za Don't Look Up konačno možemo vidjeti prvi službeni trailer od skoro tri minute!

Riječ je o novoj satiričnoj komediji Adama McKaya (Oklada stoljeća) u kojoj glavne uloge imaju velike zvijezde Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio kao znanstvenici koji nastoje spasiti svijet.

Oni su apsolventica astronomije Kate Dibiasky i njezin profesor, doktor Randall Mindy koji dolaze do zapanjujućeg otkrića velikog kometa koji se nalazi u našem sunčevom sustavu. Problem jest što se kometu na direktnoj putanji nalazi naš planet Zemlja i udar je neizbježan.

Drugi problem jest što se čini kako nikog nije briga. Kate i Randallu nastojat će poći doktor Oglethorpe (Rob Morgan), ali na njihovoj medijskoj turneji upozorenja kao da ih nitko ne doživljava. Do udara je još samo šest mjeseci i pitanje je kad će svijet konačno pogledati – prema gore?

Uz režiju, McKay je napisao scenarij s Davidom Sirotom, a u ostalim ulogama također su velike glumačke zvijezde: Meryl Streep, Jonah Hill, Mark Rylance, Cate Blanchett, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande i Scott Mescudi.

Don’t Look Up u odabrana kina stiže 10. prosinca, a na Netflixu će biti dostupan od 24. prosinca.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti