TV Preporuke dana – Nedjelja 24.10.

nedjelja, 24. listopada 2021.

Za kraj vikenda pogledajte neku od hit serija ili filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 24. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Audicijske epizode Supertalenta bliže se kraju, no ostalo je još pregršt kandidata koji čekaju svoju priliku na pozornici. Zabava je zagarantirana uz petu epizodu koja ove nedjelje donosi brojne zanimljive točke!

Pero Shakespearovo, HTV 3 u 21:30 sati
Londonski zrak je postao toliko zagušljiv da su Will i njegovi prijatelji došli u Stratford. Will se nada da će moći pisati u miru i tišini, ali dok se Kata i Marlowe prepucavaju, Hamnet se igra vojnika...

Korijeni, HTV 2 u 22 sata
Američka serija obrada je istoimene mini-serije iz 1977. snimljene prema romanu Alexa Haleya iz 1976. godine. Ovo je prikaz povijest Afrikanca koji je prodan u roblje i odveden u Ameriku te njegovih potomaka.

FILMOVI

Jason Bourne, RTL u 20:15 sati
Njegovo ime vam je poznato. Dvanaest godina nakon što je razotkrio operaciju Blackbriar i nestao, Jason Bourne (Matt Damon) konačno se oporavio od gubitka pamćenja, ali i upustio u brutalne borbe bez rukavica.

Rocky, RTL 2 u 20:15 sati
Godine 1976. gledatelji su se gurali u kinodvorane kako bi navijali za tada nepoznatog Sylvestera Stallonea u ulozi koja mu je savršeno pristajala: Rockya Balboe, običnog malog čovjeka kojem se pružila nevjerovatna prilika za ljubav, samopoštovanje i krunu svjetskog boksačkog prvaka teške kategorije.

Mortdecai, Doma TV u 22:25 sati
Snimljena prema popularnoj knjizi Kyrila Bonfigliolija, priča prati trgovca umjetninama Charlesa Mortdecaija na njegovom putovanju svijetom u potrazi za ukradenom slikom koja sadrži kod tajnog bankovnog sefa punog nacističkog zlata. Misija na koju je krenuo naići će na nerazumijevanje njegove supruge, razljutit će Ruse, unervoziti britanske tajne služe, ali i zbuniti brojne međunarodne teroriste.

Početak, Nova TV u 22:50 sati
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti