Nastavlja se priča o Britney Spears i kontroverznom skrbništvu

utorak, 19. listopada 2021.

Novi dokumentarac "Controlling Britney Spears" nastavak je na "Framing Britney Spears"

Foto: YouTube

Red Arrow International prodao je prava na dokumentarac Controlling Britney Spears na razna tržišta diljem svijeta, javlja Variety.

Novi film o pop ikoni Britney Spears sadrži 75 minuta sasvim novih informacija i optužbi onih koji imaju neko znanje o tome kako je izgledao njezin život tijekom kontroverznog skrbništva (conservatorship). Prava su prodana mrežama Sky (Ujedinjeno Kraljevstvo), Nine (Australija), Crave (Kanada), Three (Novi Zeland), Talpa TV (Nizozemska), VGTV (Norveška), TV2 (Danska), TV4, MTV i Cmore (Švedska i Finska), Discovery (Italija i Filipini), Originals Factory (francusko i njemačko govorno područje u Europi), HOT8 (Izrael), yes-DBS (Izrael), streamer Voyo TV Nove (Češka i Slovačka), Pro Plus (Slovenija), Globo za GloboPlay streaming (Brazil), te TVN Grupa Discovery (Poljska) i njihov streaming Player.

Controlling Britney Spears je nastavak dokumentarnog filma Framing Britney Spears koji je svoju premijeru imao prošlog mjeseca na mrežama i streamingu FX i Hulu u Sjevernoj Americi te koji je dao dodatan vjetar u leđa pokretu #FreeBritney. U povjerljivom izvješću koji je objavio The New York Times Spears je još 2016. godine na sudu izjavila kako je navedeno skrbništvo postalo opresivno i kontrolirajuće naspram nje, a dokumentarni film otkriva na koje se sve načine provodio nezakonit nadzor nad njom. Britneyin otac Jamie Spears nedavno je maknut kao skrbnik iz problematičnog skrbništva te Britney od tada na svojim društvenim mrežama malo-pomalo otkriva kroz što je sve prolazila tijekom desetak godina, a navodno je u pripremi i tužba protiv oca.

Nedugo nakon izlaska filma Framing Britney Spears i Netflix je objavio jedan, Britney Vs. Spears koji je također bio prilično gledan na tom streamingu.

Controlling Britney Spears zasad nema određen datum premijere.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti