TV Preporuke dana – Subota 16.10.

subota, 16. listopada 2021.

Još jedna odlična filmska subota uz različite žanrove od 20 sati do kasno u noć!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Od krvi i mesa, HTV 2 u 22:35 sati
Vivien počinje sumnjati u Marka i njegove namjere, a kaotični životi njezine djece posve izmiču nadzoru. Napetost u obitelji dosiže vrhunac u noći proslave Vivieninog 70. rođendana.

FILMOVI

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, Doma TV u 19:55 sati
U novom nastavku pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji.

Ja sam Alfred Hitchcock, HTV 2 u 20:05 sati
Doznat ćemo što je utjecalo na toga genijalna redatelja čija filmska baština i danas nadahnjuje te kako je taj ekscentrični autsajder kršio sva pravila i postao filmska legenda.

Moje grčko vjenčanje 2, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, Toula i Ian se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem - ovaj put, još većim i debljim.

San Andreas, Nova TV u 20:15 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Šefica, RTL u 20:15 sati
Michelle Darnell (McCarthy) je moćnica koja završava u zatvoru zbog trgovanja informacijama. Nakon izlaska iz zatvora, saznaje da nikoga nije briga za nju te da je jedina osoba kojoj se može obratiti za pomoć, njena bivša asistentica prema kojoj se nije uvijek najljepše odnosila. Budući da je ostala bez svega, Darnell se useljava kod nje (Kristen Bell) te pokuša svoj život dovesti u red.

Vruća sedla, RTL 2 u 20:15 sati
Kad film Mela Brooksa jednom započne, logika nestaje u provali šala, gegova i pravih napada na dobar - ili bilo koji drugi ukus. Većinu novomilenijskih parodija filmska kritika je doslovno pokopala, smatrajući ih uvredom za dobar ukus. Međutim, nije uvijek bilo tako.

Voleći Pabla, HTV 1 u 22:20 sati
Pred nama je gangsterska biografska drama redatelja Fernanda Leóna de Aranoae na engleskom jeziku, nastala prema memoarima Virginie Vallejo. Donosi istinitu pripovijest prepunu akcije i napetosti, tematizirajući uspon i pad kolumbijskog narko lorda, osnivača kartela Madellin – zloglasnog Pabla Escobara Gaviria.

Kraljice zločina, Nova TV u 22:30 sati
Radnja se odvija tokom sedamdesetih godina u zapadnom dijelu Manhattana u New Yorku, poznatim pod nazivom Hell´s Kitchen. Prati žene mafijaša koje vješto preuzimaju posao od svojih muževa koji su smješteni u zatvor.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti